Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα : “Απευθύνουμε τρία ερωτήματα στους κ.κ Βρέσκα και Παρασίου…”

DSCN0226

Ιδιαίτερα αιχμηρή και με τρία ερωτήματα προς τον ρέφερι κ. Βρέσκα και τον πρώτο βοηθό κ. Παρασίου είναι η ανακοίνωση που μας απέστειλαν πριν λίγο οι φίλαθλοι της Νάουσας μέσω εκπροσώπου τους, σχετικά με τις υποδείξεις των διαιτητών στον χθεσινό τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αναλυτικά :

Χωρίς να αποτελεί δικαιολογία για την απώλεια του Κυπέλλου στον χθεσινό τελική, η φίλαθλη κοινή γνώμη της Νάουσας θέτει ορισμένα ερωτήματα στον κ. Βρέσκα και τον πρώτο βοηθό κ. Παρασίου :

1ο : Κύριε διαιτητή υπάρχει πέναλτι στη φάση του 59′, όταν ο ποδοσφαιριστής της Νάουσας Παπατάνος, κάνοντας τάκλιν διώχνει καθαρά τη μπάλα και στη συνέχεια ο παίκτης του ΠΑΟΚ πέφτει θεαματικά στο χόρτο; Το βίντεο δείχνει όχι.

2ο : Στη φάση του 76′ υπάρχει πέναλτι στην ανατροπή του Παπατάνου από ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ; το βίντεο δείχνει πεντακάθαρα ΝΑΙ!

3ο : Κύριοι, στην εκτέλεση του 6ου πέναλτι (που εκτέλεσε ο Λαμπριανίδης), η μπάλα έχει περάσει 20 πόντους τη γραμμή της εστίας; το βίντεο λέει ΝΑΙ!

4ο : Στο 30λεπτο της παράτασης κρατήσατε πόσος καθαρός χρόνος παίχτηκε ποδόσφαιρο; εμείς λέμε ούτε 10 λεπτά!

Κύριε Βρέσκα είμαστε βέβαιοι ότι ούτε δόλο είχατε ούτε κάτι συγκεκριμένο με την ομάδα της Νάουσας! Επίσης ούτε τη στάση της διοίκησης του ΦΑΣ (που συνεχώς σιωπά) γνωρίζουμε πια θα ναι στη συνέχεια.

Ο φίλαθλος κόσμος της Νάουσας συγγνώμη δεύτερη φορά δε δέχεται! Σ’ ότι αφορά την ομάδα του ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας συγχαίρουμε για τον τρόπο με τον οποίο αγωνίστηκαν οι παίκτες της αλλά και τη κατάκτηση του Κυπέλλου και παράλληλα ευχόμαστε καλή πορεία στο Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδας!

(τα στοιχεία του αποστολέα της ανακοίνωσης στη διάθεση των ιθυνόντων εφόσον ζητηθούν)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected