Κατηγορίες
Διάφορα

ΑΕΚ και Ολυμπιακός διασταυρώνουν τα…ξίφη τους στο Cafe στο 90′!

fortounis_mantalosΣτις 19:30 έχουμε την αναμέτρηση με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και το Cafe στο 90′ στον Σταυρό είναι από νωρίς στις επάλξεις!

Η ΑΕΚ των 42 βαθμών υποδέχεται τον Ολυμπιακό, που είναι στην κορυφή με 61 βαθμούς και δεν υπάρχει περίπτωση να χάσει τον φετινό τίτλο. Η Ενωση πέρα από τη δεύτερη θέση, έχει το κίνητρο να γίνει η πρώτη ομάδα που νικά την ομάδα του Μάρκο Σίλβα.

Από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι», δεν θέλουν καν να σκέφτονται ότι θα σπάσει το αήττητό τους.

Κορδέρο και Σοϊλέδης δεν είναι στα πλάνα του Γκουστάβο Πογιέτ, ενώ εκτός αποστολής έμειναν κι οι Τζανετόπουλος-Βασιλαντωνόπουλος.

Ετσι, το το 4-3-3 του θα απαρτίζεται από τους: Ανέστη, Ντιντά, Κολοβέτσιο, Αρθο και Γκάλο στην άμυνα. Ο Σιμόες θα έιναι μπροστά από την άμυνα κι οι Γιόχανσον-Μάνταλος θα είναι δίπλα τους. Ο Αραβίδης θα είναι στην κορυφή, με τον Μπαρμπόσα δεξιά και τον Βάργκας αριστερά.

Από την πλευρά του ο Μάρκο Σίλβα πηγαίνει στο ΟΑΚΑ χωρίς τους Ερνάνι και Καμπιάσο. Δεν πρόκειται να γίνουν αλλαγές αό τον ¨Πορτογάλο όπου στο 4-2-3-1 του θα βρεθούν οι Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια κι οι Ελαμπντελαουί, Μποτία, Σιόβας και Μαζουακού στην άμυνα. Μιλιβόγεβιτς-Κασάμι θα είναι τα δύο χαφ με τον Φορτούνη να έχει ρόλο οργανωτή και τους Πάρντο-Ντουρμάζ στα φτερά. Φυσικά, στην κορυφή θα είναι ο Ιντέγε.

η σελίδα του Cafe στο 90′ στο facebook

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected