Γ Εθνική / Τοπικά

Βανδαλισμένο το γήπεδο των Αμπελοκήπων, λίγες ώρες πριν τη σέντρα του ματς του Άρη!

be157e5929ffd5e2b8086810958974e0_XLΗ κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο των Αμπελοκήπων παραμένει κάκιστη, παρότι γίνονται αυτή την ώρα προσπάθειες να κλείσουν οι… τρύπες που δημιούργησαν άγνωστοι κατά τη διάρκεια της νύχτας στον αγωνιστικό χώρο!

Αυτό είμαι και το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς τα καρφιά έχουν μαζευτεί σε μεγάλο βαθμό, τα συνθήματα έχουν σβηστεί, αλλά και τα δίχτυα στις εστίας έχουν αλλάξει.

Από τη στιγμή που δεν υπάρχουν εναλλακτικά κομμάτια χλοοτάπητα, οι άνθρωποι του Δήμου Αμπελοκήπων αλλά και του Ηρακλή, προσπαθούν να καλύψουν τα κενά με χώμα, αν και από ότι φαίνεται πού δύσκολα θα είναι κατάλληλο για παιχνίδι.

Ιθύνοντες του Άρη, πηγαίνουν αυτή τη στιγμή στο γήπεδο, προκειμένου να επιθεωρήσουν τον αγωνιστικό χώρο. Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, μέχρι στιγμής, κάνει λόγο για επιθυμία του Άρη να ζητήσει αναβολή της αναμέτρησης.

Την οποιαδήποτε απόφαση, ωστόσο, θα κληθεί να πάρει ο διαιτητής της αναμέτρησης, λίγο πριν την προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού.

22

πηγή: pressaris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected