Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – Αχέρων Καναλακίου 1-0

DSC_7586Δυσκολεύτηκε ο Πιερικός αλλά πήρε τελικά δίκαια τη νίκη απέναντι στον Αχέρων Καναλακίου με το φτωχό αλλά ουσιαστικό σκορ 1-0.

Οι Κατερινιώτες είχαν τις ευκαιρίες να πετύχουν περισσότερα τέρματα, κάτι όμως που δεν έγινε, για να πάρουν το αγχωτικό τρίποντο από τους παίκτες της ομάδας της Πρέβεζας που στάθηκε καλά στο Ά ΔΑΚ της Κατερίνης.

Παρόλα αυτά το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο αφού η ομάδα του Γιώργου Καμπερίδη ήταν καλύτερη και δικαιούταν τους βαθμούς της νίκης τους οποίους και τελικά πήρε.

Στο 47΄έγινε χέρι μέσα στην περιοχή του Αχέρωντα από τον Σιώρο. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Κουρούπης που διαμόρφωσε όπως τελικά αποδείχθηκε το αποτέλεσμα της συνάντησης.

Λίγο πριν τη λήξη του αγώνα και σε μια από τις σημαντικότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους, ο Πέεφ σημάδεψε το δοκάρι του Καραπιπέρη και έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του.

Συνθέσεις

ΠΙΕΡΙΚΟΣ (Καμπερίδης): Φιρινίδης, Τροΐρης, Κουρούπης, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Κώτσιας, Κωνσταντίνου (88’ Γιαλαμίδης), Καράμπελας, Παναγιωτίδης (90+1’ Χατζηδίμπας), Κατσιαμήτας (80’ Αποστολίδης), Πέεφ

ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ (Βέκιος): Καραπιπέρης, Κουμπής, Τσομπάι (61’Κυριακάκης), Λαγός, Πάνος (11’ Πιαστόπουλος), Μάρκος, Σιώρος, Θεοδωράκης, Κωνσταντίνου Ε. (70’ Λουκούμης), Βασιλείου, Κωνσταντίνου Β.

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected