Κατηγορίες
Football League

Football League : “Με αποκαλούσαν φιλοχρήματο και ποντικό!”

pitkasΟ Βαγγέλης Πίτκας ξεσπάθωσε για όσα άκουσε από τους οπαδούς του Παναιγιάλειου.

Ο πρώην γκολκίπερ του Παναιγιάλειου και νυν της Λαμίας, Βαγγέλης Πίτκας, ήταν εκ των κορυφαίων της ομάδας της Φθιώτιδας στην εκτός έδρας νίκη (1-3) στο Αίγιο. Στο περιθώριο της αναμέτρησης, βέβαια, ο έμπειρος τερματοφύλακας τα άκουσε από τους οπαδούς της «Μαύρης Θύελλας» και ο ίδιος μέσω του Sport24 Radio 103.3 βρήκε την ευκαιρία να απαντήσει στα όσα του καταλόγισαν.

Ο 32χρονος υποστήριξε: «Τα συναισθήματα για εμένα είναι ανάμικτα. Άκουσα πολλά, ότι είμαι ποντικός και φιλοχρήματος. Ήταν μια απόφαση που πήρα μετά από σκέψη. Όταν μπαίνει μέσα στα αποδυτήρια ο πρόεδρος και λέει “δεν ξέρω αν αύριο υπάρχει Παναιγιάλειος και ο καθένας πρέπει να τραβήξει το δρόμο του”… Εγώ είμαι επαγγελματίας και ζω από το ποδόσφαιρο. Αν κάποιους από αυτούς που με έβριζαν, δεν τους πληρώνει ο εργοδότης τους και πάει στη δουλειά, ας έρθει να μου το πει. Είναι η πρώτη φορά που φεύγω σε έξι μήνες από ομάδα. Αυτό τα λέει όλα για το αν είμαι φιλοχρήματος ή όχι. Έχω κάνει και δύο χρόνια απλήρωτος».

Για τη νίκη της Λαμίας σχολίασε: «Εύκολο παιχνίδι δεν υπάρχει, πόσο μάλλον στην έδρα του Παναιγιάλειου. Στο δεύτερο μέρος οπισθοχωρήσαμε, αλλά όταν βάλαμε το τρίτο γκολ, όλα τέλειωσαν».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected