Κατηγορίες
Διάφορα

Η επόμενη δόση της Κάρτας Σίτισης και του Επιδόματος Ενοικίου

karta-e1440160112992-864x400_cΣε πάνω από 147.000 δικαιούχους του προγράμματος αντιμετώπισης της Ανθρωπιστικής Κρίσης θα πιστωθεί στις 24 ή στις 25 Φεβρουαρίου η 8η δόση από της επιδότησης στην κάρτα σίτισης ενώ το ίδιο διάστημα θα πιστωθεί και το επίδομα ενοικίου.

Πρόκειται για την οικονομική ενίσχυση που γίνεται μέσω της χρήσης αυτής της κάρτας σίτισης και αποτελεί την επιδότηση σίτισης που λαμβάνουν οι παραπάνω δικαιούχοι και η οποία ανέρχεται στο ποσό των 70 – 220 ευρώ το μήνα, ανάλογα με το πόσο χαμηλό είναι το εισόδημα που έχουν δηλώσει.

Την ίδια ημέρα εκτός απροόπτου θα πιστωθεί και  7η καταβολή του Επιδόματος Ενοικίου στους δικαιούχους του προγράμματος της Ανθρωπιστικής Κρίσης των οποίων η αίτηση έχει εγκριθεί.

Υπενθυμίζεται ότι η καταβολή του επιδόματος ενοικίου εξαρτάται από την ορθή καταχώρηση –με ευθύνη των δικαιούχων- των στοιχείων για τα μισθωτήρια και τους ιδιοκτήτες των μισθωμένων κατοικιών, δεδομένου ότι το επίδομα καταβάλλεται στους ιδιοκτήτες, ενώ είναι αφορολόγητο, ακατάσχετο και δεν συμψηφίζεται με δικές τους βεβαιωμένες οφειλές στην εφορία ή στα ασφαλιστικά ταμεία.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected