Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ένα ακόμη πλήγμα στο κύρος του Ολλανδικού ποδοσφαίρου!

ibrahim-kargbo-cropped_1kmft3cdeh07u1qgwwche4rkhgΣαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας της Ολλανδίας πως το παιχνίδι της Ουτρέχτης με την Βίλεμ, πριν από έξι χρόνια ήταν στημένο.

Το συγκεκριμένο ματς είχε διεξαχθεί στις 9 Αυγούστου του 2009, όπου η Ουτρέχτη είχε επικρατήσει 1-0. Όμως, σύμφωνα με την έρευνα της Ομοσπονδίας, ο Ιμπραχίμ Κάργκμπο, αμυντικός από την Σιέρα Λεόνε, είναι αυτός που μεσολάβησε για την χειραγώγηση του αγώνα. Όπως τονίζεται, ο Αφρικανός είχε συνεργαστεί με τον Γουίλσον Περουμάλ, «εγκέφαλο» για στημένα ματς σ’ όλον τον κόσμο.

Ο Γκους ντε Γιόνγκ, επιχειρησιακός Διευθυντής της ολλανδικής Ομοσπονδίας υποστήριξε: «Το ολλανδικό ποδόσφαιρο ήταν ένα από τα τελευταία στην Ευρώπη που έχασε και επίσημα την αθωότητα του. Γνωρίζουμε πως τα στημένα ματς δεν περιορίζονται στα σύνορα μας και όπως είχαμε πει στο παρελθόν ήταν πολύ πιθανό να φτάσουν και στις διοργανώσεις μας. Ελπίζουμε πως το συγκεκριμένο κρούσμα θα λειτουργήσει ευεργετικά και θα συμβάλει με επείγοντα τρόπο στην καταπολέμησης αυτή της μάστιγας του αθλήματος».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected