B ΕΠΣ Ημαθίας - Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – Ενημερωτικό δελτίο

ακαδημια-βεροιας31111

ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Α.Σ. ΝΗΡΕΑ – ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ :0-2

Εικόνα αγώνα: Χωρίς να πετύχει μια σπουδαία εμφάνιση η Ακαδημία Βέροιας κατάφερε μια δίκαιη νίκη επί της μαχητικής και νεανικής ομάδας ΤΟΥ Νηρέα. Πέρα από τις ευκαιρίες που έχασε η ομάδα της Βέροιας, είχε δύο δοκάρια στο 8’ με τον Αργυρόπουλο και στο 75’ με το Σοφιανίδη.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Κούβαρος Αν., Μπρανιώτης, Παπαδόπουλος Χρ., Μούτσα, Γαβριηλίδης,(75’ Σαντικίδης), Μπούγκαρτσιτς, Αργυρόπουλος, Απαζίδης, (60’ Γκιουλέκας),  Πορφύρης, (85’ Παπουλίδης), Κούβαρος Μ.,  Σοφιανίδης.

Σκόρερ Ακαδημίας: 8’ Αργυρόπουλος, 75’ Σοφιανίδης

Επόμενη αγωνιστική: την Κυριακή 21/2 η Ακαδημία Βέροιας υποδέχεται στο ΔΑΚ Βέροιας την Ε.Α.Π. Ώρα έναρξης αγώνα: 15.30’ μ.μ.

ΠΑΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ

Εικόνα αγώνα: Με μία από τις καλύτερες ομάδες του ομίλου βρέθηκε αντίπαλος η παιδική ομάδα της Ακαδημίας, αφού δίκαια ο «Αλιάκμων» Νησελίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας έχοντας στις τάξεις της ταλαντούχα παιδιά και μεγαλύτερα ηλικιακά, αφού οι περισσότεροι είναι γεννηθέντες το 2001.

Παρόλες τις δυσκολίες οι νεαροί αθλητές της Ακαδημίας προσπάθησαν, δημιούργησαν και έχασαν ευκαιρίες, δυσκόλεψαν τον αντίπαλο με απλό και πειθαρχημένο ποδόσφαιρο σε όλο τον αγώνα.

Σύνθεση Ακαδημίας:  Γκανόλι, Σάρκα, Σερεμέτας Β., ΣαΪπης, Παπουλίδης, Γάκης, Σερεμέτας Κ., Μελιόπουλος, Ασλανίδης (35’ Στογιάννος), Ανάστος, Σούλης (60’ Γρηγοριάδης).

Επόμενη αγωνιστική: Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου η ομάδα της Ακαδημίας αγωνίζεται με την Ε.Α.Π.

ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ

Στο Λαζοχώρι με τα τμήματα του Μακεδόνα έπαιξαν και χάρηκαν το παιχνίδι οι μικροί αθλητές της Ακαδημίας Βέροιας.

Το Σάββατο 20-2 τα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας υποδέχονται στο γήπεδο των Γεωργιανών τους νεαρούς αθλητές του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Οι αθλητές θα πρέπει να βρίσκονται:

Στάσεις- Γραφεία: 9.00’ π.μ.
Γήπεδο Γεωργιανών: 10.00’ π.μ.
Έναρξη αγώνων: 10.30’ π.μ.
Αναχώρηση από Γεωργιανούς: 12.30’ μ.μ.

Για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βέροιας, Σίμπου Σοφία.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected