Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Περνάει η Ρεάλ, παραλίγο…καρδιακό για τη Βόλφσμπουργκ!

9A1CB4C9B2BD51A2344F17DE0592E14FΤι κι αν υπάρχει ρεβάνς; Με τις γκολάρες Ρονάλντο και Χεσέ και το 0-2 επί της Ρόμα, η Ρεάλ βρίσκεται με το 1.5 πόδι στους «8» του Champions League!

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έβαλε την υπογραφή του στο ματς με γκολάρα, έφτασε τα 89 στη διοργάνωση και ο Χεσέ με το παρθενικό του τέρμα στο Champions League έστειλαν τη Ρεάλ στα… προημιτελικά! Οι Μαδριλένοι επικράτησαν 2-0 της Ρόμα στο Ολίμπικο και στο ραντεβού της 8ης Μαρτίου απλά σφραγίζουν το εισιτήριο. Αλλωστε, το λένε και οι αριθμοί, 347 ευρωπαϊκές μονομαχίες έχουν γίνει με 0-2 στο πρώτο ματς και μόλις… εννέα ομάδες έκαναν την ανατροπή. Ποσοστό; 3%! Οι Ρωμαίοι τα πήγαν εξαιρετικά ανασταλτικά, ρίσκαραν μετά ο γκολ του Κριστιάνο και το πλήρωσαν! Βέβαια, θα μπορούσαν όλα να είναι κάπως διαφορετικά, αν δινόταν το πέναλτι στον Φλορέντι στο 80′.

βίντεο ΕΔΩ

3326

Η Γάνδη έπαιξε ψυχωμένα, δεν παράτησε το ματς και κατάφερε στο τέλος να κάνει το 0-3 στο τελικό 2-3, ψάχνοντας το θαύμα στο Βόλφσμπουργκ.

Το θαύμα της Γάνδης έχει ελπίδα να συνεχιστεί. Η Βόλφσμπουργκ, παρά τις πολλές απουσίες, έκανε περίπατο στο Βέλγιο με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιούλιαν Ντράξλερ, προηγήθηκε με 3-0, όμως στο τέλος οι γηπεδούχοι έπαιξαν με ψυχή, τα έδωσαν όλα και κατάφεραν να μειώσουν στο τελικό 2-3.

Aκόμα και η παρουσία της σε αυτό το σημείο ήταν σκέτο παραμύθι για την Γάνδη που στην παρθενική της παρουσία στο Champions League έφτασε στα νοκ-άουτ παιχνίδια. Κάποια στιγμή όμως τα παραμύθια τελειώνουν και η επιστροφή στην πραγματικότητα είναι σκληρή. Η κυνική Βόλφσμπουργκ δεν είχε διάθεση για αστεία και με δύο γκολ του Γιούλιαν Ντράξλερ έφτασε να προηγείται με 0-3 στο παγωμένο Βέλγιο. Η επτάψυχη Γάνδη μπόρεσε να απαντήσει με δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά μέχρι εκεί. Οι πεινασμένοι «λύκοι» πήραν αυτό που ήθελαν (2-3) και βάζουν πλώρη για την παρθενική τους παρουσία στην οκτάδα του Champions League.

Κάπου εκεί, οι Γερμανοί άρχισαν να παίζουν με το ρολόι, σταμάτησαν να είναι ανάλογα σοβαροί και οι πεισματάρηδες Βέλγοι έσωσαν την τιμή τους. Μείωσαν αρχικά με τον Κουμς (80’, 1-3) και έφτασαν στο τιμητικό 2-3 με σκόρερ τον Κουλιμπαλί ένα λεπτό πριν το τέλος (89’). Η γενική αίσθηση είναι πως λίγα ακόμα λεπτά να υπήρχαν στο ρολόι, οι Βέλγοι θα μπορούσαν να φτάσουν στο θαύμα της ισοφάρισης, όμως όταν ξύπνησαν μάλλον ήταν αργά…

βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected