Κατηγορίες
Διάφορα

Η γυναίκα του ΗΡΩΑ Κωνσταντίνου Πανανά έφερε στη ζωή το μωράκι της! (vid)

ResizerΤο δεύτερο παιδάκι της έφερε στον κόσμο η σύζυγος του αδικοχαμένου Κωνσταντίνου Πανανά, του συγκυβερνήτη του μοιραίου ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού που έπεσε στην νήσο Κίναρο πριν από λίγες μέρες!

Η Μαριάννα Πανανά, η οποία προσπάθησε να είναι δυνατή στις δυσκολότερες στιγμές της ζωής της, έφτασε το πρωί στο μαιευτήριο μαζί με τον μεγάλο της γιο, Παναγιώτη, και την οικογένειά της. Λίγες ώρες αργότερα γέννησε ένα υγιέστατο αγοράκι, βάρους 3.280 κιλών, το οποίο θα πάρει και το όνομα του μπαμπά του!

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός, ότι ο αδικοχαμένος Κωνσταντίνος Πανανάς, είχε αλλάξει την ημερομηνία του ταξιδιού του για να είναι δίπλα στην γυναίκα του αυτές τις μέρες! Και έτσι μπήκε στην τελευταία πτήση της ζωής του στις 11 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται, ότι οι χειριστές του ελικοπτέρου του Πολεμικού Ναυτικού ήταν οι ανθυποπλοίαρχοι Τουλίτσης Αναστάσιος (κυβερνήτης) 37 ετών, Πανανάς Κωνσταντίνος (συγκυβερνήτης) 34 ετών, ενώ μηχανικός του ελικοπτέρου ήταν ο ανθυπασπιστής Ευαγγέλου Ελευθέριος 36 ετών.

Εφ’ όρου ζωής στο πλάι της οικογένειας η κλινική που γέννησε η γυναίκα του ήρωα

Ανακοινώνοντας τον ερχομό του πελαργού, ο θεράπων ιατρός και μέλος του Δ.Σ. της Κλινικής ΡΕΑ, κος Κακαλέτρης Δημήτριος δήλωσε: «έχοντας βιώσει μια εθνική τραγωδία μόλις προ ολίγων ημερών δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Η Κλινική μας έχει την κοινωνική και ηθική υποχρέωση να στηρίξει την οικογένεια του Κωνσταντίου Πανανά όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Κλινική ΡΕΑ, αλλά και εφ’ όρου ζωής. Ήταν μια απόφαση που λάβαμε χωρίς δεύτερη σκέψη».

δείτε το βίντεο στο star.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected