Διάφορα

Ο νέος Κυπελλούχος Λάρισας! (photos)

808feec9e575f0e9423a6cbe5f31c72e_DSC_0108Ο Απόλλων Λάρισας αναδείχθηκε Κυπελλούχος της ΕΠΣΛ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2015 – 2016, αφού επικράτησε με σκορ 1-2 του Αχιλλέα Φαρσάλων στο AEL FC ARENA την Τρίτη (23/2).

Την αναμέτρηση παρακολούθησε πλήθος κόσμου σε μια γιορτή για τον ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο του νομού μας. Στο πρώτο ημίχρονο το ματς είχε καλό ρυθμό με τον Αχιλλέα δημιουργεί περισσότερες ευκαιρίες να «πατάει» καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, όμως ο Απόλλων ήταν αυτός που σκόραρε με τον Παλάσκα και έτσι το ημίχρονο έληξε υπέρ τη ομάδας της Φιλιππούπολης.

Στην επανάληψη ο Αχιλλέας Φαρσάλων κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσα με τον Νεμπεγλέρα αλλά από μία αδράνεια της άμυνας των Φαρσάλων ο Απόλλων κατάφερε να πάρει ξανά «κεφάλι» στο σκορ με τον Χατζή. Ο Απόλλων με την εμπειρία που διαθέτει μπόρεσε να διαχειριστεί τη συνέχεια και έτσι στο φινάλε να πάρει τη νίκη και το κύπελλο της περιόδου 2015 – 2016.

Πως παρατάχθηκε ο Αχιλλέας Φαρσάλων

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γκικούδης, στο κέντρο της άμυνας οι Τσιανάκας – Οικονόμου, με τον Κουρούμαλο αριστερά και τον Καραμπούζη δεξιά. Στον άξονα οι Τλούπας – Κομισόπουλος με τον Νεμπεγλέρα μπροστά τους, στις δύο πτέρυγες οι Μπένος – Βούλγαρης και στην κορυφή ο Ζαγγανάς.

Πως παρατάχθηκε ο Απόλλων Λάρισας

Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Κουρδής Τ., στο κέντρο της άμυνας οι Κολιός – Φλώρος, με τον Αντωνόπουλο από τα δεξιά και τον Γιαννακόπουλο από τα αριστερά. Στον άξονα οι Κουρδής Γ. με Κούρο, μπροστά τους ο Μπόντε, με τους Κυριάκο και Νάστα στις πτέρυγες και τον Παλάσκα στην κορυφή της επίθεσης.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Φαρσάλων (Τάκης Παραφέστας): Γκικούδης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Κουρούμαλος, Καραμπούζης, Τλούπας (56’ Μεζίνι), Κομισόπουλος (82’ Αναγνώστης), Νεμπεγλέρας, Μπένος, Βούλγαρης, Ζαγγανάς (65’ Πλιάγκας)

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Φλώρος, Κολιός, Γιαννακόπουλος, Αντωνόπουλος (46’ Σκούπρας), Κούρο, Κουρδής Γ., Μπόντε, Κυριάκος (75’ Κουβελάς), Νάστας (59’ Χατζής), Παλάσκας.

περισσότερες φωτογραφίες στο athleticlarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected