Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική – Δεν σταματά την προσπάθεια η ΑΕΦ, αποχωρεί ο Γκαντιάς

998bcc4fb0b99d2088e416099d7ac154_XLΣτην Α.Ε.Φαρκαδόνας μπορεί ο υποβιβασμός στο τοπικό να θεωρείται δεδομένος, το γεγονός αυτό όμως κάθε άλλο παρά πτοεί την τεχνική ηγεσία και τους εναπομείναντες ποδοσφαιριστές

Αντιθέτως άπαντες συνεχίζουν απτόητοι τη δουλειά τους, κοιτάζοντας το επόμενο εντός έδρας παιχνίδι. Το Trikalascore επικοινώνησε σήμερα με τον προπονητή της Α.Ε.Φ Θάνο Τέγο, ο οποίος υπογράμμισε ότι στις προπονήσεις δίνουν το παρόν 18 άτομα, αριθμός ικανοποιητικός και όλοι είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο, όσο δύσκολη και αν φαντάζει η συνέχεια.

Πέρα από αυτό όμως στη Φαρκαδόνα θα προσπαθήσουν να προκριθούν και στην επόμενη φάση του κυπέλλου Ερασιτεχνών, στοχεύοντας παράλληλα στην ανάδειξε 1-2 ποδοσφαιριστών που θα καταφέρουν να πάρουν μεταγραφή σε ομάδες υψηλότερου επιπέδου.

Ο Δημήτρης Γκαντιάς ζήτησε από την ομάδα να αποχωρήσει, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που δεν του επιτρέπουν πλέον να συμμετέχει στις προπονήσεις και πιθανότατα θα αποτελέσει παρελθόν, ενώ ίσως και άλλοι παίκτες να περάσουν την πόρτα της εξόδου.

*trikalascore.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected