Κατηγορίες
Διάφορα

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ εκπ/σης Γραφιστικής από την Easy Education. Απέκτησε ειδικευμένες γνώσεις σε Photoshop, Corel, Illustrator!

Μουρτζίλας EASY COMPUTER Logo (2)Το Kέντρο Δια Βίου Μάθησης  Easy  Education  συμμετέχοντας στη δράση του ΟΑΕΔ (ειδικές τιμές) διοργανώνει ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα κατάρτισης για τους παρακάτω ωφελούμενους και τα μέλη των οικογενειών τους, άνω των 14 ετών που θέλουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό αναγνωρισμένο. Απαραίτητο προσόν και στον ιδιωτικό τομέα.

 

Δικαιούχοι:

 

ü  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

ü  ΑΝΕΡΓΟΙ

ü  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ü  ΑΓΡΟΤΕΣ

ΓΡΑΦΙΣΤΙΚΗ  (Photoshop, Corel, Illustrator). (Φορέας πιστοποίησης Vellum Global Educational services).

Διδάσκονται συνδυαστικά τα προγράμματα: Adobe Illustrator,  CorelDraw και Adobe Photoshop. Τα παραπάνω δεν είναι καθημερινά προγράμματα σχεδίασης και γραφιστικής, είναι τα πιο δημοφιλή  προγράμματα παγκοσμίως για τη σχεδίαση και επεξεργασία διανυσματικών εικόνων, την σελιδοποίησης εντύπων και την επεξεργασία φωτογραφιών.

 

Απευθύνεται σε:

Χρήστες χωρίς εμπειρία αλλά και σε Γραφίστες, Web Designer, Φωτογράφους, Τυπογράφους, Σκηνογράφους, Διακοσμητές, Σχεδιαστές, Μακετίστες, Διαφημιστές, Φοιτητές σχετικών ειδικοτήτων, καθώς και σε όλους εκείνους που ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν επαγγελματικά με την δημιουργική γραφιστική.

*Τα παραδείγματα που μελετώνται στα σεμινάρια καλύπτουν άριστα τις ανάγκες των παραπάνω επαγγελματιών και προσφέρουν ένα σημαντικό εφόδιο για όσους θελήσουν να ενσωματώσουν την χρήση της εφαρμογής στην παραγωγή.

 image0021211111111

Πληροφορίες:

Βέροια

Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102, www.easyeducation.gr,

Υπ. Σπουδών:

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected