Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΦΑΣ Νάουσα – Ατρόμητος Διαβατού 4-1 (photos)

61f4fdb6dbaf66e9b6079b08608e5a98Μία ακόμη νίκη για να φτάσει τις 20 στο φετινό πρωτάθλημα θέλει ο ΦΑΣ Νάουσα, που με μεστή και ουσιαστική εμφάνιση σήμερα, έφτασε στο τελικό 4-1 επί του Ατρόμητου Διαβατού.

Στην τρίτη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων φέτος (μεσολάβησε και το 3-1 στα ημιτελικά του Κυπέλλου), η ομάδα του Γιάννη Κερλίδη συνδύασε την καλή εμφάνιση με το αποτέλεσμα
που ήθελε και αν επικρατήσει του ΠΑΟΚ το επόμενο Σάββατο στην Αλεξάνδρεια, θα έχει δύο εβδομάδες για να προετοιμαστεί στη συνέχεια για το ματς-τίτλος κόντρα στον ΑΣ Ειρηνούπολης (εφόσον βεβαίως ο τελευταίος επικρατήσει του Κεραυνού στην Επισκοπή).

d426c7a454aaf036260e04bb717b36a1Ο Ατρόμητος πάντως “έσπασε” ένα εντυπωσιακό σερί του ΦΑΣ Νάουσα, καθώς το γκολ του Χρήστου Μπρέγκου ήταν το πρώτο που δέχτηκαν φέτος οι πρωτοπόροι στην έδρα τους!Μάλιστα, το ίδιο κατάφεραν οι “κυανόλευκοι” και στο Κύπελλο καθώς στα τρία ματς που έδωσε ο ΦΑΣ στην έδρα του, μόνο η ομάδα του Διαβατού κατάφερε να βρει δίχτυα στο ΔΑΚ.

 Το “φιλμ” της αναμέτρησης

12′ Πλασέ του Μουρίκι μέσα από την περιοχή μετά από πάσα του Καφέ, η μπάλα άουτ.

22΄Ωραία ατομική ενέργεια του Μουρίκι πάσα στον Παπατάνο στα δεξιά , σέντρα από δεξιά, κεφαλιά του Καφέ η μπάλα στα χέρια του Νικολαίδη.

24΄ΓΚΟΛ! Πάσα του Λαμπριανίδη στον Παπατάνο, αυτός από πλάγια και δεξιά έκανε σέντρα σουτ, η μπάλα πήρε τροχιά προς τη γωνία του Νικολαΐδη και κατέληξε στα δίχτυα (1-0).

25’ Συνδυασμός Ουέλιγκτον–Σαρηγιαννίδη, πάσα του τελευταίο για τον Λαμπριανίδη, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Νικολαΐδη αλλά το σουτ που επιχείρησε κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

31΄Μακρινό σουτ του Καφέ, η μπάλα λίγα μέτρα από το αριστερό δοκάρι.

34΄ΓΚΟΛ! Γέμισμα στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων και ο Μπρέγκου με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια για τον Ατρόμητο (1-1).

45’ ΓΚΟΛ! Αντεπίθεση για τον ΦΑΣ, ο Καφές εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και με «λόμπα» έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του (2-1).

4aafaccef9fa2ac83df0d55b5c0a0f1348′ Σέντρα του Οικονόμου στο ύψος της μικρής περιοχής, τελευταία στιγμή απομάκρυναν οι αμυντικοί του ΦΑΣ.

51’ Ωραία προσπάθεια του Μουρίκι, συρτή σέντρα παράλληλα προς την εστία του Νικολαΐδη, αλλά δεν βρέθηκε κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.

54′ ΓΚΟΛ! Παράλληλα σέντρα του Καφέ, ο Ουέλινγκτον με ψύχραιμο πλασέ “έγραψε” το 3-1, “κλειδώνοντας” ουσιαστικά τη νίκη της ομάδας του (3-1)

59′ Εκτέλεση φάουλ του Μπρέγκου η μπάλα μόλις άουτ.

69’ Φάση καρμπόν με το γκολ του ΦΑΣ, σέντρα του Καφέ και πλασέ του Ουέλιγκτον, αλλά αυτή τη φορά ο Νικολαίδης απέκρουσε σε κόρνερ.

77’ ΓΚΟΛ! Ατομική προσπάθεια του Καφέ, πάσα στον νεοεισελθόντα Τασιώνα ο οποίος με συρτό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 4-1 για τον ΦΑΣ.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Ιασωνίδη.

Συνθέσεις

ΦΑΣ Νάουσα : Ιωακειμίδης, Περηφανόπουλος, Παπατάνος, Ηλιάδης (68’ Πατατούκας), Μουσικάκης, Αβραμόπουλος (72΄Τασιώνας), Σαρηγιαννίδης, Μουρίκι, Λαμπριανίδης, Καφές (81’ Βλαχοδήμος Ζ.), Ουέλινγκτον.

Ατρόμητος Διαβατού : Νικολαΐδης, Μουρατίδης, Ασλάνογλου, Παγγούρας, Τσανασίδης (56΄Λιλιόπουλος), Μόσχος, Κωστογλίδης (66΄Οικονόμου Α.), Οικονόμου Χ. (72’ Συμεωνίδης), Ζερδαλής, Μπρέγκου, Τσιολάκης.

περισσότερες φωτογραφίες στο naousanews.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected