Κατηγορίες
Super League 1

Super Leaugue – “Ματσάρα” βγαλμένη από άλλο…πρωτάθλημα στο Αγρίνιο!

panaitolikos_skodaΜατσάρα στο Αγρίνιο, με τον Παναιτωλικός να απαντά στα δύο γκολ της Ξάνθης και να επιστρέφει στο ματς με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ουάρντα. Αποβλήθηκαν από τους πάγκους Ματζουράκης και Λουτσέσκου.

Η Ξάνθη ήταν καλύτερη στο πρώτο μέρος και εκμεταλλεύτηκε το κενό του Μουνιός, με αποτέλεσμα να είναι πιο απειλητική. Αφού πρώτα περάσαμε το διάστημα των σκληρών μαρκαρισμάτων και των σφιχτών αμυνών, οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και έφτασαν στο 0-1 στο 34ο λεπτό.

Συγκεκριμένα, ο Μύγας έκανε το λάθος και ο Νιέτο του έκλεψε τη μπάλα που γύρισε στην μεγάλη περιοχή. Ο Κούσας δεν μάρκαρε και ο Καπετάνος ξεκούραστα έκανε το 1-0. Η μπάλα ενδέχεται να έχει βγει άουτ στη σέντρα του Νιέτο και γι αυτό φώναζε ο Γιάννης Ματζουράκης, με αποτέλεσμα να αποβληθεί από τον πάγκο.

Στο δεύτερο μέρος ο Παναιτωλικός πήρε τα πάνω του και βγήκε μεταμορφωμένος στον αγωνιστικό χώρο. Μάλιστα, έχασε δύο μεγάλες ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά για να διαφοροποιήσει την εικόνα του αγώνα, ωστόσο η Ξάνθη ήταν αυτή που βρήκε το γκολ. Κόντρα σε αυτά που βλέπαμε, οι Ακρίτες έφτασαν στο 0-2 μετά από λάθος της άμυνας των γηπεδούχων, με τον Παπαστεργιανό ολομόναχο να πετυχαίνει ένα από τα πιο εύκολα τέρματα της καριέρας του.

Ο Παναιτωλικός, παρά το σοκ, δεν το έβαλε κάτω και η γρήγορη απάντηση από τον Ουαρντά (με πέναλτι), στο 69′, ήταν αυτό ακριβώς που ήθελε για να πάρει ξανά τα πάνω του. Το ματς είχε αποκτήσει άγρια ομορφιά, με τις δύο ομάδες να παίζουν… χωρίς προπονητές, αφού ο Λουτσέσκου πήρε τον ίδιο δρόμο με τον τεχνικό του Παναιτωλικού (ο ένας παρακολουθούσε από τα κάγκελα και ο άλλος από τα δημοσιογραφικά). Βάσει εικόνας ήταν σίγουρο ότι θα δούμε κι άλλο γκολ κι ο Ουάρντα μας… δικαίωσε, αφού στο 81′ με μακρινή εκτέλεση φάουλ έφερε το ματς στα ίσια (2-2).

Το… ροντέο συνεχίστηκε έως τέλους. Πάνω-κάτω η μπάλα, με την Ξάνθη να χάνει μεγάλες ευκαιρίες στο τέλος, τον Παναιτωλικό να πιέζει για τη μεγάλη ανατροπή και να φωνάζει για πέναλτι σε χέρι του Καρυπίδη. Το 2-2 δεν άλλαξε και στη ματσάρα της ημέρας, οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμό και εντυπώσεις.

περισσότερα στοιχεία στο contra.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected