Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Απόστολος Μπέκας : “Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να διεκδικήσουμε την άνοδο!”

560369_446508092032364_1852944417_nΤη δική του παρότρυνση προς τους φιλάθλους έκανε με ανάρτηση του σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, Απόστολος Μπέκας.

Ο ισχυρός άνδρας των “κυανολεύκων” απηύθυνε κάλεσμα σε όλους όσους αγαπούν την ομάδα, με στόχο την στήριξη της προσπάθειας για την κατάκτηση του τίτλου και κατ επέκταση την άνοδο στη Γ Εθνική μέσω της διαδικασίας των μπαράζ.

Αναλυτικά το post :

“Πιστεύω και αγαπώ πολύ την ομάδα μας! Πως είναι δυνατόν άλλωστε να μην εκτιμάς μια ομάδα με τόσο βαριά ιστορία; Οι παλιοί θυμούνται και οι νέοι πρέπει να μαθαίνουν.

Η Νάουσα έβγαλε Μεγάλα ονόματα και έζησε Μεγάλους αγώνες! Όλοι τώρα πασχίζουμε να συνεχίσουμε την άξια πορεία της και να φέρουμε την διάκριση που αξίζει τόσο στην ομάδα όσο και στην πόλη μας! Να μάθει επιτέλους ο κόσμος τι εστί Νάουσα. Να προβληθεί η πόλη μας, να κινηθεί η αγορά, μήπως και καταφέρουμε να φέρουμε ξανά την ανάπτυξη στην πόλη. Διότι ωραία τα φρου φρου, τα γλέντια, τα τραγούδια, τα θέατρα, τα σινεμά….. αλλά ας μην ξεχνάμε ότι πολιτισμός είναι και ο αθλητισμός!

Η ομάδα μας δεν είχε ότι άξιζε ως τώρα. Η Νάουσα ως ομάδα και κυρίως ως πόλη χρειάζεται στήριξη! Καλώ λοιπόν τον κόσμο, φιλάθλους, επιχειρηματίες, χορηγούς, φορείς να είμαστε όλοι κοντά. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη για να διεκδικήσουμε την άνοδο!”

Πρόεδρος ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ
Αποστόλης Μπέκας

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected