Κατηγορίες
Super League 1

Cafe στο 90′ – Σε λίγη ώρα το μεγάλο ντέρμπι της Super League!

aek-paoΣτο ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ πέφτουν τα φώτα της Super League και το “Cafe στο 90′” είναι απόλυτα έτοιμο να υποδεχτεί τους θαμώνες του για το μεγάλο ματς που ξεκινά στις 19.30!

Απέναντι στην ομάδα κόντρα στην οποία έκανε το ντεμπούτο στον πάγκο της Ένωσης τίθεται αντιμέτωπος ο Γκουστάβο Πογιέτ, συμπληρώνοντας έναν γύρο ως προπονητής της ΑΕΚ. Με τη διαφορά ήδη στο +4 από το Τριφύλλι, ο Δικέφαλος θέλει να κάνει αποφασιστικό βήμα για να σφραγίσει τη 2η θέση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, τη στιγμή που για τους «πράσινους» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα από τη νίκη έπειτα και την τελευταία τους απώλεια στο πρωτάθλημα.

Με τον κόσμο να δίνει δυναμικό «παρών» στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ θα παραταχθεί χωρίς τους τιμωρημένους Γκάλο, Μάνταλο και τους Σοϊλέδη, Κορδέρο, Σουκουλίνι, ενώ για τον Παναθηναϊκό λείπουν οι Σάντσεθ, Μπουμάλ, Νάνο, Πέτριτς και Κοτσόλης. Ο Πέκχαρτ αναμένεται να βρεθεί στην κορυφή της επίθεσης των γηπεδούχων, με τους Μπαρμπόσα, Τζιμπούρ δεξιά κι αριστερά του, τους Γιόχανσον, Βάργκας πιο πίσω, τον Σιμόες αμυντικό χαφ, τους Μπακάκη, Κολοβέτσιο, Άρθο, Ντίντακ στην άμυνα και τον Μπαρόχα στα γκολπόστ.

Ο Αντρέα Στραματσόνι που ψάχνει ακόμα την πρώτη νίκη του σε ντέρμπι θα παρατάξει την ομάδα του με τους Βλαχοδήμο, Μπεργκ, Βιγιαφάνες στην επίθεση, Αμπέντ (ή Εβανζελίστα), Εσιέν μπροστά από τον Ζέκα στο κέντρο, τους Μέστο, Μολέδο, Τελάντερ, Πράνιτς στα μετόπισθεν και τον Στιλ στα δοκάρια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected