Κατηγορίες
Γενικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Κρύας Βρύσης – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0 (photos)

12805773_1194466590581581_596512612279016695_nΔύο ομάδες που βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και η νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα αποτελούσε εκ των πραγμάτων…βάλσαμο!

Αυτή τελικά κατέληξε στα χέρια του Απόλλων Κρύας Βρύσης, ο οποίος χάρη σε τέρμα του Πέτρου Σιδηρόπουλου στο 83′, ένα γκολ που αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι, θεωρώντας πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή μετά το σουτ στο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος.

Ο Απόλλων αγωνίστηκε με αρκετές αλλαγές στην σύνθεσή του και κόντρα στον Ηρακλή του πρώην προπονητή του, Νίκου Παπανώτα δεν κατάφερε να διασπάσει την πολυπρόσωπη αντίπαλη άμυνα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα και το 0-0 φάνηκε να είναι το αποτέλεσμα με το οποίο οι δύο ομάδες θα ολοκλήρωναν τη σημερινή τους προσπάθεια.

Η περιπετειώδης όμως φάση του 83′ έδωσε τη μεγάλη νίκη στον Απόλλων και ταυτόχρονα “βύθισε” τον Ηρακλή, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να παραμείνει στην κατηγορία.

Συνθέσεις

Απόλλων Κρύας Βρύσης : Παπαδόπουλος Χ., Σιδηρόπουλος Π. (83′ Σιδέρης), Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Πετρούσης, Καπνόπουλος, Πλατάκης, Νύρλας, Ίβιτς, Πετρίδης (53′ Τσιρλίδης), Κοβάσεβιτς (65 Σιδηρόπουλος Χ.)

Ηρακλής Αμπελοκήπων : Ζιάκας, Βόσδου, Σκέμπης (19′ Καραπέτρος), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Παπαδημητρίου, Ζυγκερίδης, Σάρρος (76′ Τσεκερίδης), Φωτιάδης, Σαμπιασβίλι, Λιώνης.

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected