Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Κι όμως βρέθηκε ομάδα που σταμάτησε το σερί της Παρί στη Γαλλία! Δείτε τι έγινε στο ντέρμπι της Ιταλίας (vids)

_88492568_lyon_psg1_apΜεγάλο… πλήγμα στην Παρί Σεν Ζερμέν προκάλεσε η Λιόν, καθώς επικράτησε 2-1 στο ντέρμπι και έσπασε το αήττητο των Πρωταθλητών Γαλλίας.

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν βρέθηκε από νωρίς πίσω στο σκορ, καθώς στο 13’ ο Κορνέ έκανε το 1-0 για τους Λιονέ και στις καθυστερήσεις του πρώτου μέροτυς, ο Νταρντέρ διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων.

Οι Πρωταθλητές προσπάθησαν να αντιδράσουν, μείωσαν στο 51’ με τον Λούκας, αλλά στην συνέχεια δεν μπόρεσαν να αλλάξουν τα δεδομένα και να σώσουν το αήττητο. Πάντως, δεν αλλάξει τίποτα στη «μάχη» του τίτλου, καθώς βρίσκονται 23 πόντους μακριά από τους διώκτες τους.

https://www.youtube.com/watch?v=p9hExvLvYaA

231745972-065cb927-fd56-4dce-bd9e-498bb175324bΟύτε αυτή τη φορά κατάφερε η Ίντερ να πάρει τη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους, καθώς η «Γηραιά Κυρία» επικράτησε 2-0 στο «derby d’ Italia».

Οι «μπιανκονέρι» μπήκαν δυνατά στον αγώνα, αλλά στο 5ο λεπτό δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ, καθώς το σουτ του Ερνάνες σταμάτησε στο δοκάρι του Χαντάνοβιτς. Ωστόσο, η υπεροχή της Γιούβε έφερε… καρπούς στο 47’ όταν ο Μπονούτσι έκανε το 1-0.

Το «τρίποντο» για το «συγκρότημα» του Τορίνο «κλείδωσε» στο 85’ ο Μοράτα με το εύστοχο πέναλτι που κέρδισε από τον Μουρίγιο.

Γιουβέντους: Μπουφόν, Μπονούτσι, Λιχτστάινερ, Κιελίνι (36’ Ρουγκάνι), Μπονούτσι, Σάντρο, Κεντίρα (78’ Στουράρο), Ερνάνες, Πογκμπά, Ντιμπάλα (82’ Μοράτα), Μάντζουκιτς.

Ίντερ: Χαντάνοβιτς, Μουρίγιο, Μιράνδα, Ζουάν, Ντ’Α,πρόζιο, Μέλο, Μεδέλ (56’ Λιάγιτς), Μέλο, Κοντογκμπιά, Τέγες (73’ Πέρισιτς), Ικάρντι (85’ Έντερ), Παλάσιο.

https://www.youtube.com/watch?v=gJjS7CeVFtk

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected