Κατηγορίες
Διάφορα

Νέο εξιδεικευμένο πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης στο GIS από την Easy Education!

Μουρτζίλας EASY COMPUTER Logo (2) (1)Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης Εasy Education, αναγνωρισμένο από το Υπουργείο Δια Βίου Μάθησης & Θρησκευμάτων και αδειοδοτημένο από τον ΕΟΠΠΕΠ,  συνδυάζοντας την υψηλή ποιότητα εκπαιδευτικών υπηρεσιών που παραδοσιακά παρέχει, διοργανώνει:

Πρόγραμμα ΔΩΡΕΑΝ κατάρτισης στο εξειδικευμένο πρόγραμμα GIS για τους παρακάτω ωφελούμενους και τα μέλη των οικογενειών τους, που θέλουν να αποκτήσουν αναγνωρισμένο πιστοποιητικό. Απαραίτητο προσόν και στον ιδιωτικό τομέα. Με το πέρας τον μαθημάτων λαμβάνεται επιπλέον βεβαίωση επιτυχούς ολοκλήρωσης των  μαθημάτων από το ΚΔΒΜ Easy Education με κωδικό πιστοποίησης ΕΟΠΠΕΠ 6603.

Δικαιούχοι:

ü  ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ

ü  ΑΝΕΡΓΟΙ

ü  ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ

ü  ΦΟΙΤΗΤΕΣ

 

Το GIS είναι ένα γεωγραφικό σύστημα πληροφοριών, το οποίο είναι το πλέον διαδεδομένο εργαλείο παγκοσμίως, που ως αντικείμενο έχει την σύνδεση γεωγραφικών και περιγραφικών στοιχείων σε ένα ενιαίο μοντέλο, με στόχο τη διαχείριση, ανάλυση και απεικόνιση αυτών, για την επίλυση προβλημάτων και λήψεις αποφάσεων.

Σε ποιους απευθύνεται:

Τα GIS συστήματα απευθύνονται σε χρήστες που δραστηριοποιούνται στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στον ακαδημαϊκό χώρο.

Μερικά από τα αντικείμενα που διαχειρίζονται είναι το κτηματολόγιο, η γεωργία, η διαχείριση φυσικών πόρων και η περιβαλλοντική αξιολόγηση, οι επιχειρήσεις κοινής ωφέλειας, τα δημόσια έργα και τηλεπικοινωνίες , οι πωλήσεις, οι μεταφορές, ο τουρισμός  και πολλά άλλα. Τα GIS δημιουργούν ισχυρά θεμέλια για δράση και στο μέλλον θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι κάθε ανθρώπινης ενέργειας.

Σκοπός μας είναι οι χρήστες να είναι σε θέση να χειρίζονται το σύνολο των εργαλείων της πλατφόρμας του συστήματος ArcInfo και του ArcMap ειδικότερα, της εταιρίας ESRI. Να δημιουργούν και να επεξεργάζονται δεδομένα παντός προέλευσης και να τα εξάγουν σε θεματικούς χάρτες για την σωστή απεικόνιση της πληροφορίας.

Ενδεικτικά οι θεματικές ενότητες που θα αναλυθούν είναι:

Εκκίνηση εφαρμογών ArcGIS – ArcMap,  ArcCatalog, ArcToolbox,  Το περιβάλλον εργασίας του ArcCatalog, Διαχείριση της γραμμής εργαλείων Standard,  Διαχείριση γραμμής εργαλείων Tools,  Επιλογές στοιχείων – Selection menu, Πίνακες θεματικών επιπέδων,  Συμβολισμός – Marker Symbols,  Ποιοτική και ποσοτική κατηγοριοποίηση,  Διαγράμματα,  Σύμβολα και βιβλιοθήκες συμβόλων,  Προσθήκη κειμένου σε χάρτη,  Εργαλεία γεωαναφοράς,  Επεξεργασία στοιχείων – Editor,  Δημιουργία χαρτοσύνθεσης,  Εκτύπωση και εξαγωγή χάρτη.

image0021211111111

Στο παραπάνω δωρεάν πρόγραμμα σπουδών θα λάβουν οι μαθητές μας:

1)    ΔΩΡΕΑΝ δίδακτρα αξίας 800€

2)    Οργανωμένα μαθήματα με καθηγητή σε τμήμα

3)    Πρόσβαση στη ψηφιακή βιβλιοθήκη της σχολής για στήριξη και στο σπίτι, στο site της σχολής www.easyeducation.gr . (Ασκήσεις, βιβλία, σημειώσεις, αρχεία ασκήσεων, για όλα τα προγράμματα σπουδών)

4)    12 (Δώδεκα) ώρες καθημερινή υποστήριξη εκτός μαθημάτων από τους καθηγητές, τη γραμματεία & τη διοίκηση της σχολής για απορίες ή οτιδήποτε άλλο)

5)    Ασκήσεις εξάσκησης στους υπολογιστές της σχολής οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας

6)    Επαγγελματική καθοδήγηση

 

Στα δωρεάν σεμινάρια δεν περιλαμβάνονται τα παράβολα των εξέταστρων.

Εγγραφές καθημερινά έως 08/04.

Απαραίτητη η υπόδειξη ταυτότητας & ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.

Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 π.μ – 21:00 μ.μ

image0021211111111Πληροφορίες:

Βέροια

Εληάς 1 Όροφος 1ος, Καπετάν Άγρα 6 ισόγειο

Τηλ: 23310 70102, www.easyeducation.gr,

Υπ. Σπουδών:

Μουρτζίλας Γ. Νικόλαος

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected