Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Α2 Ερασιτεχνική – Η 22η αγωνιστική στους δύο ομίλους

pre-game-a2111111121

Πέντε αγωνιστικές απομένουν για την ολοκλήρωση της φετινής Α2 Ερασιτεχνικής και τίποτα δεν έχει κριθεί τόσο για τις τέσσερις ομάδες που θα κερδίσουν την άνοδο τους στην Α1 όσο και το ποιες θα είναι οι δύο που θα υποβιβαστούν στη Β Ερασιτεχνική.

Η πρώτη Κυριακή του Μαρτίου περιλαμβάνει πολύ καθοριστικές αναμετρήσεις για τη συνέχεια, ενώ η αυλαία ανοίγει σήμερα (5/3) με την αναμέτρηση του Απόλλων Αγίου Γεωργίου και της Δόξας Νάουσας, κατόπιν αιτήματος των φιλοξενούμενων.

1ος όμιλος

Δύσκολη έξοδος για την πρωτοπόρο της βαθμολογίας Δόξα Λιανοβεργίου, καθώς θα πρέπει να υπερκεράσει το εμπόδιο της Θύελλας Σταυρού, που μετά τα αποτελέσματα των τελευταίων αγωνιστικών, βρίσκεται πλέον στο γκρουπ των ομάδων που θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία.

Το ρεπορτάζ του ΜΑΣ Βεργίνας είναι μία προσφορά του…

Καστρο

Το ίδιο ισχύει και για τον δεύτερο ΜΑΣ Βεργίνας, που αγωνίζεται στα Παλατίτσια με την τοπική ομάδα, με τους “πράσινους” να έχουν καταφέρει να ξεφύγουν αρκετά από την επικίνδυνη ζώνη. Η ομάδα του Άρη Αδαλόγλου βρίσκεται στο +2 από την τρίτη θέση και αν δεν καταφέρει να περάσει με το “διπλό” από την έδρα του γειτονικού ΠΑΟ, ενδέχεται να έχουμε αλλαγή σκυτάλης καθώς ο Άρης Παλαιοχωρίου αγωνίζεται εντός με τον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου ποντάρει σε…γκέλα του ΜΑΣ Βεργίνας ώστε να επιστρέψει μετά από πολύ καιρό στη δεύτερη θέση και κάνοντας το ρεπό της την επόμενη Κυριακή (20/3) να μην επιτρέψει στους “κυανόλευκους” να ξεφύγουν κατά πολύ.

Το ρεπορτάζ της Νίκης Αγκαθιάς είναι μια προσφορά…

12167146_828998203884082_714724702_n-copy

Σπουδαίο παιχνίδι όσον αφορά τη μάχη της παραμονής, διεξάγεται στο Παλαιό Σκυλίτσι, όπου ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας και όποιος πάρει το “τρίποντο”, ουσιαστικά κερδίζει την παραμονή του. Αν όμως έρθουν ισόπαλοι και ο Αλιάκμων Νησελίου επικρατήσει την ίδια ώρα της Νίκης Αγκαθιάς, τότε οι τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές αποκτούν τεράστιο ενδιαφέρον!

Σ αυτό προστίθεται βεβαίως και το ρεπό του Μακεδονικού Πλατάνου κι αν η Θύελλα δεν καταφέρει να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στη Δόξα Λιανοβεργίου, τότε θα μιλάμε για πέντε ομάδες, που θα βρίσκονται σε…αναμμένα κάρβουνα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος!

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο (10.30) :

Αλιάκμων Νησελίου – Νίκη Αγκαθιάς

AE Σχοινά – Εθνικός Κλειδιού

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Θύελλα Σταυρού – Δόξα Λιανοβεργίου

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – Αστέρας Αλεξάνδρειας

ΠΑΟ Παλατίτσια – ΜΑΣ Βεργίνας

Ρεπό : Μακεδονικός Πλατάνου

δείτε τη συνολική εικόνα του 1ου ομίλου ΕΔΩ

α2-promo211111221

2ος όμιλος

Με το σημερινό πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στον Άγιο Γεώργιο, ανοίγει η αυλαία της 22ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο πρωτοπόρος Απόλλων, που έχει δημιουργήσει μια διαφορά ασφαλείας από την τρίτη θέση, υποδέχεται την ανεβασμένη Δόξα Νάουσας και το παιχνίδι αναμένεται ιδιαίτερα αμφίρροπο δεδομένου πως αμφότερες οι ομάδες θέλουν τους βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.

Το ρεπορτάζ του Απόλλων Αγίου Γεωργίου είναι μία προσφορά του…

Troypkos

Δύσκολη έξοδος την Κυριακή (6/3, 16.00) για τον δεύτερο της βαθμολογίας Ολυμπιακό Νάουσας, που θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να φύγει με το “διπλό” από τη Νέα Νικομήδεια. Οι “κιτρινόμαυροι” μπορεί να μην έχουν βαθμολογικό κίνητρο, παλεύουν όμως όλα τα παιχνίδια, ωστόσο το κίνητρο για τους “ερυθρόλευκους” είναι τεράστιο ειδικά από τη στιγμή που πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος, βρίσκονται κοντά στον μεγάλο φετινό στόχο.

Το ρεπορτάζ της Νέας Γενεάς Νικομήδειας είναι μία προσφορά του…

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Cafe «Together» στη Νικομήδεια

Η τρίτη της βαθμολογίας Ακαδημία Βέροιας (χωρίς τον “μπόμπερ” Μάριο Αργυρόπουλο για ένα ακόμη παιχνίδι) δοκιμάζεται στην έδρα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και το έργο της ομάδας του Θοδωρή Τέγου μόνο εύκολο δεν θα είναι, καθώς οι “πράσινοι” δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στην κατηγορία.

Δύσκολο έργο και για την Ελπίδα Μονοσπίτων, που θέλει να διατηρήσει (ή να μειώσει) τη διαφορά από τη δεύτερη θέση, ωστόσο για να το πράξει αυτό, θα πρέπει να φύγει με το “διπλό” από το Μακροχώρι, έδρα του (με άμεση ανάγκη βαθμών) Νηρέα Βέροιας.

Μόνο νίκη είναι ο στόχος για τον ουραγό Φίλιππο Μέσης, που υποδέχεται τον αδιάφορο βαθμολογικά ΑΣ Πατρίδας, ενώ ίδιος είναι ο στόχος και για την Ακαδημία Μακροχωρίου, που δοκιμάζεται στη δύσκολη έδρα της ΑΕΠ Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο (16.00):

Νηρέας Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

Aπόλλων Αγίου Γεωργίου – Δόξα Νάουσας (5/3)

ΑΕΠ Βέροιας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Φίλιππος Μέσης – ΑΣ Πατρίδας

Νέα Γενεά Νικομήδειας – Ολυμπιακός Νάουσας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Ακαδημία Βέροιας

Ρεπό : ΑΟ Μαρίνας

δείτε τη συνολική εικόνα του 2ου ομίλου ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected