Κατηγορίες
Διάφορα

Οι εγκληματίες έκαναν και πάλι την εμφάνιση τους στη Νάουσα!

12794643_1003615123052629_8571330197472566134_nΑπό τους Φίλους των Ζώων στη Νάουσα

Για άλλη μια φορά βρισκόμαστε αντιμέτωποι με τα ανθρωποειδή της πόλης μας.

Για άλλη μια φορά πρέπει εμείς να αποφασίσουμε εάν τα κουτάβια θα ζήσουν ή θα πεθάνουν. Γιατί πέρα από το χώρο, η φροντίδα τους απαιτεί πολύ χρόνο και έχουμε άλλα 40 σκυλιά από πίσω. Για άλλη μια φορά πρέπει εμείς να κάνουμε κάτι γιατί ”τι φιλοζωική είμαστε άλλωστε”. Για βοήθεια ούτε λόγος…

Αλλά ας πάμε στο παρασύνθημα..Τα μικρά σώθηκαν από φιλόζωη που τα βρήκε μέσα σε κάδο σκουπιδιών κοντά στην περιοχή του Πάρκου Ειρήνης στη Νάουσα.Ένας φίλος της που ήταν μαζί της μπήκε μέσα στον κάδο για να τα βγάλει. Και..να μας ζήσουν..Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που κάποιος θεώρησε φυσιολογικό μαζί με τα μεσημεριανά του απορρίμματα να τα πετάξει κι αυτά.

Μόλις 3 ημερών και άγνωστου..προέλευσης. Επίσης άγνωστο είναι το κατά πόσο θα καταφέρουν να ζήσουν. Αυτή τη στιγμή αυτό που χρειαζόμαστε είναι υποσέντονα (πάνες) για σκύλους πολλές-ΠΟΛΛΕΣ-εφημερίδες και γάλα για μωρά κουτάβια. Ή αν κάποιος έχει το χρόνο και τη διάθεση να τα φιλοξενήσει και να τα φροντίσει μέχρι να γίνουν 1 μηνών θα ήταν ακόμη μεγαλύτερη βοήθεια.

Για οποιαδήποτε βοήθεια στείλτε μήνυμα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected