Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Champions League – Η έδρα “μίλησε” στα σημερινά ματς! (8/3)

"514346080"

Την ημέρα της γυναίκας, δεν θα μπορούσε να μη γιορτάζει μια βασίλισσα. Η Ρεάλ ξύπνησε από τις φάσεις της Ρόμα και με διαδικαστικές διαδικασίες σφράγισε (2-0) το εισιτήριο για τους «8» στο Μπερναμπέου.

Ήταν να μην ξυπνήσει. Η Ρόμα είχε την ουσία δεν εκμεταλλεύτηκε τις μοναδικές ευκαιρίες της και κάπου εκεί ξύπνησε η Ρεάλ. Με γκολ από Ρονάλντο και Χάμες η βασίλισσα γιόρτασε στο «Μπερναμπέου» την πρόκριση στους «8» επικρατώντας με σκορ 2-0.

Η ήττα στη Ρώμη (2-0) έδειχνε πως έχει πεισμώσει τους παίκτες του Σπαλέτι, που στάθηκαν άψογα στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο και λόγω του τραυματισμού του Πιάνιτς, οι «τζιαλορόσι» έκαναν… νερά και ο Πορτογάλος άνοιξε το σκορ στο 64’, λίγο αργότερα τελείωσε την δουλειά ο Κολομβιανός μεσοεπιθετικός (68’).

Συνθέσεις

Ρεάλ (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Ντανίλο, Πέπε, Ράμος, Μαρσέλο, Μόντριτς (74’ Χεσέ), Κρόος, Κασεμίρο, Χάμες, Μπέιλ (60’ Λούκας Βάσκες), Ρονάλντο

Ρόμα (Λουτσιάνο Σπαλέτι): Σέζνι, Φλορέντσι, Μανωλάς, Ζουκάνοβιτς, Ντιν, Κεϊτά, Πιάνιτς (46’ Βενκέρ), Περότι, Ελ Σαραουΐ (74’ Τότι), Σαλάχ, Τζέκο

https://www.youtube.com/watch?v=t2MrI55OKyM

WOLFSBURG, GERMANY - MARCH 08:  Matz Sels of Gent jumps for the ball with Dante of Wolfsburg during the UEFA Champions League Round of 16 Second Leg match between VfL Wolfsburg and KAA Gent at VfL Wolfsburg Arena on March 8, 2016 in Wolfsburg, Germany.  (Photo by Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images)

Με γκολ του Αντρέ Σίρλε στο 74΄, η Βόλφσμπουργκ επικράτησε 1-0 της Γάνδης και σε συνδυασμό με τη νίκη της στο πρώτο ματς (3-2) πήρε την πρώτη πρόκριση της ιστορίας της στους «8» του Champions League.

Ένα τέρμα του Αντρέ Σίρλε στο 74’, έφθανε για την Βόλφσμπουργκ να πάρει τη νίκη με 1-0 επί της Γάνδης και σε συνδυασμό με την επικράτηση και στο πρώτο ματς (3-2), οι «λύκοι» πανηγύρισαν την πρώτη πρόκριση της ιστορίας τους στους «8» του Champions League. Μεγάλο ματς από τον τερματοφύλακα Σελς, που… κατέβασε ρολά και δεν άφησε στους γηπεδούχους να φθάσουν σε μια νίκη με μεγαλύτερη σκορ.

Συνθέσεις

Βόλφσμπουργκ (Ντίτερ Χέκινγκ): Κάαστελς, Τρασχ, Ροντρίγκες, Ντάντε, Κνόχε, Λουίς Γκουστάβο, Γκιλαβογκί, Άρνολντ (83’ Βιερίνια), Ντράξλερ (78’ Καλιγκιούρι), Σίρλε (89′ Σέφερ), Κρούζε.

Γάνδη (Χέιν Βανχάεζεμπρουκ): Σελς, Ραφίνια (78’ Ποκέ), Ασαρέ, Νίλσεν, Γκέρσον, Νέτο, Κουμς, Ντεζέγκερε, Μάτον (68’ Σάιεφ), Μιλίσεβιτς, Σάιμον (70’ Κουλιμπαλί).

https://www.youtube.com/watch?v=GPtJcH0PzSY

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected