Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Διάφορα

Συγκλονιστικό στιγμιότυπο με δημοσιογράφο να γλυτώνει από τους Χάρου τα δόντια! (vid)

ImageHandlerΈνα καθημερινό ρεπορτάζ μπορεί να εξελιχθεί σε θρίλερ όταν ένα αυτοκίνητο χάνει τον έλεγχο και ορμά προς έναν δημοσιογράφο που βρίσκεται σε ζωντανή μετάδοση 

Μπορεί η δημοσιογραφία να θρηνεί δεκάδες θύματα σε εμπόλεμες περιοχές όμως ακόμα και το απλό καθημερινό ρεπορτάζ μπορεί να αποδειχθεί εξίσου επικίνδυνο. Όπως άλλωστε φαίνεται και από το βίντεο που μας έρχεται από το Σαν Φρανσίσκο, όπου ο δημοσιογράφος Alex Savidge μαζί με τον κάμεραμαν είδαν ξαφνικά τον χάρο με τα μάτια τους.

Κάνοντας ζωντανό ρεπορτάζ στην άκρη του αυτοκινητόδρομου ξαφνικά ο εικονολήπτης αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και ένα αυτοκίνητο έχει χάσει τον έλεγχο και έρχεται κατά πάνω τους. Ο δημοσιογράφος που έχει γυρισμένη την πλάτη του στον αυτοκινητόδρομο αντιλαμβάνεται την απολύτως τελευταία στιγμή -και προφανώς μετά από την ειδοποίηση του κάμεραμαν- το τι συμβαίνει και γλιτώνει πηδώντας μακριά από την τροχιά του αυτοκινήτου.

Από το περιστατικό δεν τραυματίστηκε κανείς, όπως ακούγεται καθαρά από τον δημοσιογράφο ο οποίος φωνάζει από το μικρόφωνο «Είμαστε ΟΚ». Σε ανάρτηση που έκανε λίγες ώρες αργότερα στο Facebook ο δημοσιογράφος δήλωσε ότι τρομοκρατήθηκε από το περιστατικό, και ευχαρίστησε τον κάμεραμαν του ο οποίος κυριολεκτικά του έσωσε τη ζωή.

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected