Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (8ος όμιλος) Ιάλυσος Ρόδου – Πανθηραϊκός 3-1

1b79077631a747179e52e0a023641259_LΜε πολλές αλλαγές στη σύνθεση του και μετά από ένα πολυέξοδο και γεμάτο ταλαιπωρία ταξίδι, ο Πανθηραϊκός κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ, αλλά δεν μπόρεσε να το κρατήσει και τελικά γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια στο Κύπελλο Ερασιτεχνών με 3-1 από τον Ιάλυσο και πλέον επικεντρώνεται στο πρωτάθλημα, όπου είναι και ο πρωταρχικός του στόχος.

Ο Γιώργος Αρχοντάκης δεν θέλησε να ριψοκινδυνέψει, καθώς δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες παικτών και παρέταξε την ομάδα με αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, με τους Μπρέσκα και Βαρούχα να μένουν στον πάγκο και τους Λούκα, Φύτρο, Ντεκίδη, Τσουκαλά να μην ταξιδεύουν καν για τη Ρόδο.

Από την άλλη πλευρά και οι γηπεδούχοι είχαν αρκετές απουσίες αφού ο κ. Σάββενας προστάτεψε αρκετούς βασικούς παίκτες, μεταξύ αυτών και τον Παντελή Αθανασίου.

Παρά τις απουσίες η ομάδα της Σαντορίνης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8ο λεπτό, όπου ο Αρβανίτης βγάζει κάθετη μπαλιά στον Βερμπη ο οποίος έφυγε στην πλάτη του Σαχίνη και σούταρε εξαιρετικά με την μπάλα να χτυπά στο δεξί κάθετο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Λουτριώτη για το 0-1.

Στο 22΄ο άτυχος της μέρας Παναγιωτίδης, στην επανεμφάνιση του μετά από μεγάλο διάστημα τραυματίζεται και γίνεται αλλαγή από τον Βαρούχα. Ειρωνεία της τύχης; Στις 14/11 και το παιχνίδι με το Πανναξιακό, είχε υποστεί τον ίδιο τραυματισμό στο 25ο λεπτό και είχε αντικατασταθεί και πάλι από τον Βαρούχα.

Στο 29’ ο Ιάλυσος ισοφαρίζει το ματς…. Στο πρώτο κόρνερ της αναμέτρησης ο Χειμωνέττος εκτελεί κόρνερ από δεξιά και ο Πλύγκος στην καρδιά της άμυνας με καρφωτή κεφαλιά στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Καλαμάτα.

Με το καλημέρα στην επανάληψη ο Πανθηραϊκός ζητά πέναλτι σε μαρκάρισμα του τερματοφύλακα Λουτριώτη στον Βαρούχα.

Η ομάδα της Σαντορίνης είχε την πρωτοβουλία στο πρώτο μέρος και έλεγχε το ματς, όμως ένα ξέσπασμα του Ιάλυσου μετά το 65΄ τον οδήγησε στην ανατροπή και το 2-1. Συγκεκριμένα μετά από σέντρα του Κοκκινη από δεξιά στο 73΄, ο Παπαδημήτρης έκανε την προβολή με τον Καλαμάτα να αποκρούει ασθενώς και τον Μαθιο σε κενή εστία να γράφει το 2-1. Σαν μην έφτανε αυτό στο 76΄ ο Ιάλυσος ουσιαστικά καθαρίζει το ματς , όταν ο Μαθιός μετά από φάουλ του Φλεβάρη πάσαρε για τον Χειμωνέττο που άδειασε εντυπωσιακά τους πάντες στην μεγάλη περιοχή και με άψογο πλασέ έγραψε το τελικό 3-1.

Συνθέσεις

Ιάλυσος (Σάββενας): Λουτριώτης, Καμβύσης, Κοκκίνης (85΄Τρέχας), Σαχίνης, Παπαδημήτρης, Καρπαθάκης, Βολονάκης, Κορνελάτος (59΄Φλεβάρης), Πλύγκος, Μαθιος (76΄Σαββούλης), Χειμωνέττος

Πανθηραϊκός (Αρχοντάκης): Καλαμάτας, Παναγιωτίδης (22΄Βαρούχας 83΄Κελίδης), Μηνδρινός, Αγοραστός, Ρουσσάκης, Νικολάου, Περιάλης (74΄Μπρέσκα), Κωλέτσης, Βερμπης, Γουτσούλας, Αρβανίτης.

*sportcyclades.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected