Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Τάσου Καψάλη ως MVP της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+video)

DSCN9923

Πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (11/3) στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού, η βράβευση του Τάσου Καψάλη ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 22ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 756 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τρίτη χρονιά φέτος, ωστόσο η τρέχουσα σεζόν περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές θα γίνονται στις προπονήσεις των ομάδων (σήμερα ωστόσο έγινε πριν το φιλικό του ΓΑΣ με τον Κεραυνό Επισκοπής), κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως αποδείχτηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει άπλετος χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον Τάσο Καψάλη ο συμπαίκτης αλλά και συγγενείς του νεαρού ποδοσφαιριστή, Μάκης Σπανός ο οποίος με ιδιαίτερα χαρά παραδίδει το δεύτερο έπαθλο ποδοσφαιριστή φέτος για τους «κιτρινόμαυρους».

Να σημειώσουμε πως το έπαθλο στον νικητή είναι μία προσφορά της εταιρίας “Χατζηπαυλίδη”, που παρέχει τα πάντα όσον αφορά την άρδευση, την ύδρευση, χρώματα αλλά και παντός είδους εργαλεία, τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά για τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Τάσος Καψάλη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected