Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Αν αυτή η Μπαρτσελόνα χάσει το πρωτάθλημα, θα έρθει ο…Πλούτωνας στη Γη! (vid)

neymar-lionel-messi«Μαγεύει» φίλους και… εχθρούς η Μπαρτσελόνα! Με τους Μέσι-Νεϊμάρ-Τουράν σε τρελά κέφια, οι Καταλανοί σάρωσαν την Χετάφε με σκορ 6-0 και περιμένουν την… τυπική επικύρωση του πρωταθλήματος.

Ό,τι και να γίνει, ΔΕΝ το χάνει η Μπαρτσελόνα! Διαλύοντας με σκορ 6-0 την Χετάφε, οι Καταλανοί πανηγύρισαν ακόμα μια νίκη στο πρωτάθλημα και εννιά αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στην κορυφή και στο +11 από την Ατλέτικο Μαδρίτης (ματς λιγότερο).

Οι παίκτες του Λουίς Ενρίκε –μπροστά σε περίπου 80.000 κόσμου στο Καμπ Νου- έδειξαν από νωρίς τις άγριες διαθέσεις τους. Έστω κι το σκορ άνοιξε από αυτογκόλ του Ροντρίγκες στο 8’. Τρία λεπτά αργότερα ο Μέσι αστόχησε (για 4η φορά φέτος) από την άσπρη βούλα, όμως στο 19’ πάσαρε υποδειγματικά στον Μουνίρ κι αυτός διπλασίασε τα τέρματα των μπλαουγκράνα.

Ο… καταιγισμός των γηπεδούχων συνεχίστηκε –αφού δεν μπορούσε η αντίπαλός τους να προβάλλει αντίσταση- και τελικώς στο 32’ ήρθε η σειρά του Νεϊμάρ να χριστεί σκόρερ (από νέα πάσα «Λέο»), προτού πέντε λεπτά πριν το ημίχρονο ο Αργεντινός αστέρας πάρει τη σκυτάλη και με ωραίο τρόπο γράψει το 4-0.

Αναμενόμενο ήταν στο δεύτερο μέρος –και βασικά στο τελευταίο ημίωρο- να πέσει ο ρυθμός της Μπάρτσα. Προτού, όμως, συμβεί αυτό, ο Μέσι έκανε… χατ-τρικ στις ασίστ (με τον Νεϊμάρ στο 51’ στην πλάτη της άμυνας να βρίσκει εκ νέου δίχτυα) και ο Αρντά Τουράν έξι λεπτά αργότερα είδε το όνομά του να μπαίνει στον πίνακα των σκόρερ, διαμορφώνοντας το τελικό και πανεύκολο 6-0…

https://www.youtube.com/watch?v=ko-kbYuuV_Q

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected