Ποδόσφαιρο Κόσμος

Γερμανία – “Άσχημη” ήττα της Βόλφσμπουργκ! (vid)

SINSHEIM, GERMANY - MARCH 12:  Andrej Kramaric of Hoffenheim (not pictured) scores his team's first goal against goalkeeper Koen Casteels of Wolfsburg during the Bundesliga match between 1899 Hoffenheim and VfL Wolfsburg at Wirsol Rhein-Neckar-Arena on March 12, 2016 in Sinsheim, Germany.  (Photo by Simon Hofmann/Bongarts/Getty Images)

Ήττα-σοκ υπέστη η Βόλφσμπουργκ στην έδρα της προτελευταίας Χόφενχαϊμ (1-0) και έχασε σημαντικό έδαφος για την μάχη της εξόδου στην Ευρώπη. Με τριάρα στην τέταρτη θέση η Γκλάντμπαχ

Σημαντικό έδαφος για την μάχη της εξασφάλισης μιας θέσης που οδηγεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έχασε η Βόλφσμπουργκ, που ηττήθηκε από την προτελευταία Χόφενχαϊμ με 1-0.

Οι «λύκοι» είχαν κακή απόδοση στο παιχνίδι, ενώ φάνηκαν να είναι κουρασμένοι από το μεσοβδόμαδο ματς που είχαν για το Champions League. Όλα αυτά, τα εκμεταλλεύθηκαν οι γηπεδούχοι, που πέτυχαν το μοναδικό τέρμα του αγώνα στο 3’ με τον Κράμαριτς και στη συνέχεια, παίζοντας κλειστά και κάνοντας σωστή διαχείριση του σκορ, πήραν ένα πολύτιμο τρίποντο. Στο 59′, πάντως, οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να κάνουν και το 2-0, αλλά το πέναλτι του Βολάντ, απέκρουσε ο Κάαστελς.

Σε αντίθεση με τη Βόλφσμπουργκ, η Γκλάντμπαχ επικράτησε εύκολα 3-0 της Άιντραχτ Φρανκφούρτης, ανέβηκε στην 4 θέση και μείωσε στους 3 βαθμούς τη διαφορά από την Χέρτα. Ο Στιντλ άνοιξε το σκορ στο 39’ για να ακολουθήσουν στην επανάληψη δύο τέρματα. Ένα από τον Ράφαελ και άλλο ένα από τον Νταχούντ.

Ματσάρα έγινε ανάμεσα στην Ίνγκολσταντ και την Στουτγάρδη (3-3), με τους φιλοξενούμενους να σώζουν τον βαθμό της ισοπαλίας έξι λεπτά πριν το φινάλε, ενώ η Άουγκσμπουργκ χάρις στο πέναλτι-γκολ του Φινμπόγκασον στο 90’, πήρε τον πόντο στην έδρα της Ντάρμσταντ. Τέλος, η Κολωνία έφυγε από το Ανόβερο με το διπλό (0-2) και έσπρωξε την τοπική ομάδα προς τον υποβιβασμό.

δείτε το βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected