Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Φαρκαδόνας – Πύρασος 0-1 (photos)

c9291328a01d361dd2fbe150d1cb0ae7_LΑπό τις 17/1 είχε να κερδίσει ο Πύρασος και σήμερα δεν είχε περιθώρια για άλλο αποτέλεσμα εκτός από το τρίποντο στην έδρα της προτελευταίας Φαρκαδόνας.

Οι “κυανόλευκοι” νίκησαν με 0-1, με γκολ του Αναστασίου και πήραν βαθιά βαθμολογική ανάσα καθώς βγήκαν από τη ζώνη του υποβιβασμού και προσπέρασαν τρεις ομάδες!

Το ματς διεξήχθη σε γήπεδο-πισίνα καθώς σε πολλά σημεία είχε κρατήσει νερό από τη συνεχή βροχή και η προσπάθεια των ποδοσφαιριστών έγινε πολύ δύσκολη. Ο Πύρασος από το ξεκίνημα του αγώνα ήταν καλύτερος και μέχρι να σκοράρει, είχε ήδη χάσει τέσσερις μεγάλες ευκαιρίες. Στο 5ο λεπτό ο Τσιουρέλης αστόχησε σε τετ-α-τετ, δύο λεπτά αργότερα ο Αναστασίου βρέθηκε σε θέση για γκολ αλλά αντί να σουτάρει, προτίμησε να κάνει γύρισμα που έκοψαν οι αμυντικοί και στο 10′ σουτ του Μυργιώτη από τη μικρή περιοχή, σε άδειο τέρμα, έδιωξε αντίπαλος πάνω στη γραμμή του τέρματος. Ο Αναστασίου είδε το σουτ του από καλή θέση, πλάγια δεξιά μέσα στην περιοχή, να φεύγει ελάχιστα δίπλα από το δοκάρι, αλλά στο 20ό λεπτό ο υψηλόσωμος επιθετικός δεν λάθεψε. Από κάθετη του Τσιουρέλη, βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα και έγραψε το 0-1. Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι δεν απειλήθηκαν καθόλου.

Στην επανάληψη, έπαιξαν με τη φωτιά, καθώς συνέχισαν να χάνουν ευκαιρίες: δύο τετ-α-τετ με τον Αναστασίου, κεφαλιά του ίδιου παίκτη από κοντά που απέκρουσε ο γκολκίπερ, φάση με τον Μυργιώτη που ανακόπηκε την τελευταία στιγμή από τον κεντρικό αμυντικό. Η Φαρκαδόνα είχε τη δική της ευκαιρία στο 75ο λεπτό όταν σε γέμισμα και αδυναμία της άμυνας να απομακρύνει την μπάλα, ο Μπασδάνης ήταν αυτός που έσωσε το γκολ πάνω στη γραμμή. Στη συνέχεια, ο Βουρδάκης είχε μια καλή στιγμή για να σκοράρει αλλά το σουτ κόλλησε στα νερά.
Ο Πύρασος πήρε σημαντική νίκη, αναπτέρωσε τις ελπίδες του για την παραμονή και πάει με ανεβασμένη ψυχολογία στο δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Αιγινιακό την Τετάρτη 16/3.

Συνθέσεις

Φαρκαδόνα: Κεχαγιάς, Κουμπούρας, Γεωργιάδης, Ιακωβάκης, Ποστακιώτης, Λένος, Καπράλος (67’ Μαντζάνας), Ρεντζίλας, Γκαραγκιόζη (57’ Ξάνθος), Γρηγορίου (77’ Μάκος), Τσικρικάς.

Πύρασος: Χαλάτσης, Γενιτσαρίδης, Κοντοβάς, Μπόρας,  Κατής (85′ Γρατσάνης), Στεφανής, Μπασδάνης, Μαλακασιώτης (65′ Βουρδάκης), Τσιουρέλης, Μυργιώτης (75′ Πλασταράς), Αναστασίου.

ρεπορτάζ : magnesiasports.gr, περισσότερες φωτογραφίες στο goaltrikala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected