Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Οπούντιος Μαρτίνου 2-0

084f089c1c505f50880c219e113293f0_LΗ Νίκη δεν πτοήθηκε από τον βαρύ αγωνιστικό χώρο και αποδίδοντας κατά διαστήματα όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα, έκαμψε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό 2-0, την αντίσταση του Οπούντιου Μαρτίνου.

Το σκορ άνοιξε ο Κιπτίου στο 26′ και ένα λεπτό πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου ο Ναουμίδης έγραψε το τελικό 2-0.

Το ματς

Παρά τον βαρύ αγωνιστικό χώρο, η Νίκη κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και από το πρώτο λεπτό προσπάθησε να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις να ανοίξει το σκορ. Μόλις στο 5ο λεπτό το σουτ του Κιπτίου, λίγο έξω από την περιοχή των φιλοξενούμενων, μπλόκαρε σταθερά ο Καρανάσιος. Δύο λεπτά αργότερα ο Ελευθεριάδης εκτέλεσε κόρνερ, ο Κιπτίου βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας, πήρε την κεφαλιά, όμως ο Τσέλλος έδιωξε με τα πόδια, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιη παραβίαση. Η Νίκη συνέχισε να ανεβάζει στροφές και στο 10′ έχασε σπουδαία ευκαιρία να κάνει το 1-0. Ο Μπαλαράμπε από θέση μέσα δεξιά, έσπασε την μπάλα προς τον επερχόμενο Σκοπελίτη, το σουτ του οποίου από πλάγια θέση πέρασε άουτ.
Με τη συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα, ο Οπούντιος επισκέφτηκε για πρώτη φορά με αξιώσεις τα καρέ της Νίκης. Ο Θαναηλάκης ελίχθηκε έξω από την περιοχή των γηπεδούχων, σούταρε δυνατά με το δεξί, με την μπάλα να περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι της εστίας του Βρονταρά.

περισσότερα στοιχεία στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Κώστας Βελιτζέλος): Βρονταράς, Ιβανίδης, Παπαδόπουλος, Χολέβας, Ναουμίδης, Μπιτσάκος, Ελευθεριάδης, Κιπτίου, Σκοπελίτης (57′ Κόλα), Ιορδανίδης (75′ Μέτσε), Μπαλαράμπε (83′ Ματθαίου)

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσιος, Κουτσούμπας (82′ Γκριτζάκης), Κωτσαλάς, Τσέλλος, Δέδες, Πατσαρούχας (46′ Κακάβας), Πέππας, Θαναηλάκης, Καντού, Ραπάι (82′ Ζαχαρόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected