Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αιγινιακός – Οικονόμος Τσαριτσάνης 7-2

DSC_0254Κυριολεκτικά σκόρπισε τον Οικονόμο ο εκπληκτικός Αιγινιακός με τον πρώτο σκόρερ του Γκούρτσα να πετυχαίνει 4 γκολ και να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της ομάδας της Πιερίας.

Οι παίκτες του Αιγινιακού…χόρευαν στη βροχή και πέτυχαν μια ακόμη άνετη επικράτηση επί ενός αντιπάλου που υποτάχθηκε και δέχθηκε χωρίς να μπορεί να αντιδράσει τη μοίρα του.

Ο Γκούρτσας πριν συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο έκανε το 1-0 και λίγο μετά ο Καρακατσάνης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Σάββας Γιαζιτζόγλου πήρε στη συνέχεια τη… σκυτάλη και με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έκανε το 3-0.

Ο Γκούρτσας πέτυχε στη συνέχεια 3 τέρματα. Στο 22΄ αρχικά το το 4-0 με τον Γκαμπέτα του Οικονόμου να μειώνει σε 4-1 και να λήγει έτσι το ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο επιθετικός…πύραυλος του Αιγινίου πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα στο 57΄κάνοντας το 5-1 και άλλα δυο στο 81΄και το 91΄ ενώ είχε μειώσει στο 70΄ο Γκαραγκούνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Το τελικό 7-2 βρήκε τους γηπεδούχους ικανοποιημένους για μια ακόμη μεγάλη εντός έδρας νίκη τους και τους φιλοξενούμενους προβληματισμένους για την ευρεία σε έκταση εκτός έδρας ήττα τους.

Συνθέσεις

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Αραμπατζής, Ράτκο, Δήμου, Γιατζιτζόγλου (55′ Λίλιος), Οικονόμου (55′ Σαββίδης), Ζούρκος, Πέντα, Ντίντακ (65′ Τάντιτς), Καρακατσάνης, Γκούρτσας.

Οικονόμος Τσαριτσάνης (Γιώργος Καλτέκης): Γούπος (45′ Λικάι), Παπαγεωργίου, Μαχαίρας, Καψίωχας, Κορομηλάς, Αγριόδημος, Γκαμπέτας, Καμπέρης, Σενκάι (45′ Τσάτσος), Καραγκούνης, Μπαλής (45′ Παπαδήμος).

*pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected