Κατηγορίες
Super League 1

Super League – Ακόμη πιο ψηλά ο “Άγιαξ”!

bb460ad7bbf34fd60525677f46fda3e2_MΝίκη με 0-2 για τον ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα της Καλλονής με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να πετυχαίνει γκολ σε καίρια σημεία της αναμέτρησης και να φεύγει νικητής από το νησί του Αιγαίου.

Ο “Άγιαξ” της Ηπείρου άνοιξε το σκορ στο 43′ με τον Θέμη Τζημόπουλο, ενώ την νίκη σφράγισε με ένα πολύ ωραίο τέρμα ο Μιχάλης Μανιάς συνεχίζοντας και την καλή παράδοση να σκοράρει κόντρα στον σύλλογο της Λέσβου.

Ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος της Καλλονής κυρίως στο πρώτο ημίχρονο που δεν απειλήθηκε καθόλου και είχε μεγάλες ευκαιρίες με σημαντικότερη του Ίλιτς στο 7′. Στην επανάληψη η ομάδα του Καραγεωργίου ανέβηκε επιθετικά είχε ευκαιρίες για το 1-1 με το σουτ του Μάρκοβιτς στο 48′ και του Κάρλσον στο 83′ όμως δεν μπόρεσε να σκοράρει κόντρα στον γιαννιώτικο σύλλογο.

Επόμενη αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα την Δευτέρα 21 του μήνα στις 19:30 με αντίπαλο τον Πανιώνιο σε ματς με άρωμα play-off καθώς αν ο ΠΑΣ σπάσει την κατάρα και νικήσει τον αθηναϊκό σύλλογο, που σήμερα νίκησε 3-0 την Ξάνθη, τότε τον πλησιάζει στους 3 βαθμούς και θα τα παίξει όλα για όλα στις τελευταίες αγωνιστικές για την πεντάδα.

Συνθέσεις

Καλλονή (Καραγεωργίου): Δαύκος, Τσαμπούρης, Μίκιτς, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Καλτσάς, Φαβάλι (77′ Γουερέ), Γεωργίου, Μανούσος, Μάρκοβιτς (66′ Κάρλσον).

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Περιστερίδης, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Ναδάλες (76′ Καρανίκας), Σκόνδρας, Λίλα, Τσουκαλάς, Γιάκος (79′ Ηλιάδης), Ίλιτς (71′ Κοζορώνης), Μανιάς.

*passports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected