ΕΠΣ Πέλλας

ΕΠΣ Πέλλας – Πανηγυρίζει η Σωσάνδρα!

18Πανάξιος πρωταθλητής αναδείχτηκε ο Ακρίτας Σωσάνδρας στον πρώτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας και ανέρχεται πανηγυρικά στην Α’ Κατηγορία.

Η ομάδα του άξιου τεχνικού Χρήστου Δούμου έδειξε μια αξιοθαύμαστη σταθερότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος και κατέκτησε δίκαια τον τίτλο σκορπώντας ενθουσιασμό στους φίλους του αλλά και στην διοίκηση του Θανάση Μίσκου που ήταν κοντά στην ομάδα όλη τη χρονιά και παρείχε σε παίκτες και τεχνικό τιμ ότι χρειαζόταν για να δουλεύουν όλα ρολόι στον σύλλογο.

Έτσι δικαιώθηκαν οι κόποι όλων και ήδη γίνεται ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο όπου στόχος όπως δηλώνει ο γενικός αρχηγός Δημήτρης Στούπης είναι η οργάνωση πάνω απ’ όλα, η ενίσχυση του Ακρίτα στις θέσεις που θα υποδείξει ο προπονητής για να κάνει μια αξιοπρόσεχτη πορεία στην Α’ Κατηγορία χωρίς βέβαια να αποκλείει την υπέρβαση αν προκύψει κάτι στη διάρκεια του πρωταθλήματος.

Παράλληλα εκ μέρους της διοίκησης θέλει να ευχαριστήσει όλους τους χορηγούς του συλλόγου αλλά και τον απλό φίλαθλο κόσμο για τη μεγάλη στήριξη που είχε προς την ομάδα σε όλη τη χρονιά, τόσο ηθική όσο και υλική.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected