Κατηγορίες
Διάφορα

Νέο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη με επίθεση εναντίον γυναίκας διαιτητή

d1e98d9faacc45ea5c589109f71bfc74_XLΑνεξέλεγκτη φαίνεται να είναι η κατάσταση όσον αφορά τις υβριστικές επιθέσεις σε βάρος γυναικών διαιτητών

Ένα νέο περιστατικό υβριστικής επίθεσης σε βάρος γυναίκας διαιτητή ήρθε να προστεθεί αυτό το Σαββατοκύριακο μετά την απαράδεκτη φραστική επίθεση κατά της Σωτηρίας Αμανατίδου στον αγώνα Όλυμπος Δενδροποτάμου – Μακεδονικός Μοναστηρίου.

Αυτήν την φορά τον ρόλο ανέλαβε προπονητής και όχι παράγοντας!

Το περιστατικό συνέβη στον αγώνα Κεραυνός Ωραιοκάστρου – Δόξα Δρυμού και κατά σύμπτωση και πάλι στο τέλος του αγώνα με το ‘’ισχυρό φύλλο’’ να δείχνει τον ανδρισμό του… σε βάρος της Α βοηθού Αικατερίνη Βλάχου (φωτ).

Όπως γράφει και το φύλλο αγώνα ο αναγραφόμενος ως προπονητής της φιλοξενούμενης ομάδος εισήλθε στα αποδυτήρια και ζήτησε τον λόγο της αποβολής ποδοσφαιριστή του και εκεί έβγαλε όλο το μένος του σε βάρος της νεαρής κοπέλας που μάλλον θα έχει μετανιώσει για την επιλογή της να ασχοληθεί με την διαιτησία!!!

Πρέπει να τονίσουμε βέβαια πως όλα ξεκίνησαν όταν ο διαιτητής  έδειξε κόκκινη κάρτα μετά την λήξη του αγώνα στον Μητρακούδη ο οποίος σύμφωνα με το φύλλο αγώνα έριξε κουτουλιά σε αντίπαλο!

Ο προπονητής λοιπόν του Δρυμού θεώρησε πως αιτία γι αυτό ήταν η Α βοηθός και έτσι μπήκε χωρίς άδεια στα αποδυτήρια και απευθυνόμενος προς την κυρία Βλάχου της είπε:

‘’Εσύ τον είπες και τον απέβαλε Μ@@@κο ; Είσαι α@@@η, π@@@α, και κ@@@α’’!!!!

Κατόπιν ανέλαβε δράση ο παρατηρητής του αγώνα κ. Αλεξόγλου Σταύρος ο οποίος τον απομάκρυνε από τα αποδυτήρια.

Υ.Γ. Επαναλαμβάνουμε για να μην υπάρχει κανένα ίχνος αμφιβολίας πως τα παραπάνω αναγράφονται στο φύλλο αγώνα.

pamebala.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected