Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ακόμη πιο δυναμικό το γκρουπ των ομάδων που επιθυμούν διάσπαση με την UEFA!

karl-heinzrummenigge-cropped_yq5dcjk58msjznrsfmnybxr8Η Μπάρτσα βρίσκεται σε κόντρα με την UEFA και δεν θα έλεγε «όχ» σε αποχώρησή της από το Champions League αν δημιουργηθεί η κλειστή ευρωπαϊκή λίγκα!

Ο Καρλ Χάινζ Ρουμενίγκε κατάφερε να βάλει «φωτιές» με το σχέδιό του για δημιουργία κλειστή διοργάνωσης στην οποία θα συμμετέχουν οι ίδιες ομάδες.

Οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να ακούσουν την πρόταση αυτή, καθώς επιθυμούν να αποχωρήσουν από το Τσάμπιονς Λιγκ, διότι η Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία έχει επιβάλει το τελευταίο χρονικό διάστημα πολλές τιμωρίες στη Μπαρτσελόνα με αφορμή τις σημαίες και τα λάβαρα της Καταλονίας που υψώνουν οι οπαδοί της στα παιχνίδια στο «Καμπ Νου». Η διοίκηση των «μπλαουγκράνα» έχει διαμαρτυρηθεί επανειλημμένα στην UEFA, ενώ δεν έχει ζητήσει από τους οπαδούς να μην φέρουν τα επίμαχα λάβαρα.

«Θα πρέπει να φτιάξουμε μια ευρωπαϊκή διοργάνωση, που θα ελέγχεται περισσότερο από τους συλλόγους» ανέφερε χαρακτηριστικά η αντιπρόεδρος των Καταλανών Σουζάνα Μόνχε, βάζοντας στο… παιχνίδι τους «μπλαουγκράνα».

Ο Ρουμενίγκε αποφεύγει μέχρι στιγμής να αναφερθεί για το ποιοι είναι οι σύλλογοι που θέλει να εντάξει στο πρωτάθλημά του, ωστόσο είναι βέβαιο πως αυτοί είναι οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ, Ατλέτικο, Σεβίλλη ή Βαλένθια, Μάντσεστερ Σίτι, Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Νάπολι, Μπάγερν, Ντόρτμουντ, Λεβερκούζεν, Παρί Σεν Ζερμέν, Μαρσέιγ και Λιόν.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected