Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Ρήγας Φεραίος 2-0

DSC_0528Πολύ μεγάλο τρίποντο για τον Αχιλλέα που επιβλήθηκε με 2-0 του Ρήγα Φεραίου στη Νεοκαισάρεια και βρίσκεται πλέον βαθμολογικά στο σύνολο των ομάδων που θα παραμείνουν στη Γ΄εθνική κατηγορία.

Η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη κέρδισε κατά κράτος τους αντιπάλους της σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ήταν καλύτερη και δίκαια πήρε τους βαθμούς της νίκης. Κυριολεκτικά οι παίκτες της Κατερινιώτικης ομάδας «χόρευαν» στη βροχή.

Η καθολική υπεροχή τους πήρε σάρκα και οστά αρχικά στο 56΄με όμορφο σουτ του Ζαχαράκη και ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα όταν στο 65΄ο Δεμηρτζόγλου κεραυνοβόλησε τον Κεφαλά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να πετύχουν κι άλλα τέρματα αφού είχαν τις ευκαιρίες. Τελικά έμεινε το 2-0 το οποίο πανηγυρίστηκε ανάλογα αφού έφερε πολύ κοντά στην παραμονή τον σύλλογο της Πιερίας.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας: Βασιλειάδης, Παναγιωτίδης (70′ Χατζηκωνσταντίνου), Δερμίσης, Ηλιάδης, Τασίδης, Καρατζάογλου, Ζαχαράκης, Δεμηρτζόγλου, Νάκας (80′ Κωστόπουλος), Τσαγκαράκης (85′ Μιχαηλίδης) Μανίκας

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης (68′ Γούτσιος), Σπαθής, Γκάγκας, Αλεξίου (78′ Γουτούλης), Χατζής (60′ Κορέτα), Γεωργατζής, Τσίπη, Ζενούνι, Σέττος

pieriasport.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected