Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (9ος όμιλος) Επισκοπή – ΟΦ Ιεράπετρας 1-0

episkopi-kypelloΤη νίκη και την πρόκριση στην δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος πανηγύρισε η Επισκοπή επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΙ.

Σε ένα δυνατό όπως αποδείχθηκε παιχνίδι, η Επισκοπή πήρε τη νίκη απέναντι στον ΟΦ Ιεράπετρας και περιμένει για να υποδεχθεί στις 30 Μαρτίου (15:30 η ώρα) στην έδρα της το νικητή του έτερου ζευγαριού Άρης Βουκολιών – Ηρόδοτος.

Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά για τις δύο ομάδες με την Επισκοπή να πατάει ελαφρώς καλύτερα στο γήπεδο και να πιέζει μετά από το πρώτο τέταρτο. Πρώτη καλή ευκαιρία για τους Ρεθυμνιώτες με τον Μπάτσεφ να στέλνει την μπάλα με απευθείας εκτέλεση φάουλ λίγο πάνω από την αντίπαλη εστία. Ο Κωτάτης μπήκε από αριστερά στο 16′, στην αντίπαλη εστία, έκανε το σουτ, με τον Ταρτάλα όμως να διώχνει με τα πόδια. Στο 18′ η πίεση μετουσιώθηκε σε γκολ όταν ο Μπάτσι μετά από κόρνερ του Μηνά κέρδισε τους αντιπάλους του στον αέρα και έγραψε με κεφαλιά το 1-0.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πολύ καλή ευκαιρία λίγα λεπτά μετά με τον Τζελέπη να πραγματοποιεί σουτ από τα δεξιά αλλά τον Γκουτζέλα να διώχνει με υπερένταση τον κίνδυνο. Ο ΟΦΙ προσπάθησε να αντιδράσει και είχε ακόμα μία ευκαιρία, πιο κλασική αυτή τη φορά. Ο Χρυσοφάκης συνδυάστηκε πολύ όμορφα με τον Ξαγοράρη που βρέθηκε σε καθαρή θέση για γκολ με τον Γκουτζέλα όμως να λέει το “όχι” και να διώχνει σε κόρνερ. Από εκεί και μετά, το ματς ισορρόπησε με το 1-0 να μένει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του πρώτου μέρους.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης οι Ιεραπετρίτες πίεσαν για την ισοφάριση και είχαν διπλή ευκαιρία με δύο κοντινά σουτ ανάμεσα σε πολλά σώματα με τον Γκουτζέλα να δείχνει άλλη μία φορά ότι βρίσκεται σε καλή μέρα. Από εκεί και μετά το ματς συνεχίστηκε με την Επισκοπή να ψάχνει το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε τη νίκη και τον ΟΦΙ την ισοφάριση χωρίς όμως αποτέλεσμα. Για την Επισκοπή απείλησε με εκτελέσεις φάουλ οι Μπάτσι και Μηνάς με τον Ταρτάλα να βγαίνει νικητής και στις δύο περιπτώσεις, ενώ για τον ΟΦΙ μια καλή ευκαιρία έχασε ο Χρυσοφάκης. Με αυτό τον τρόπο το 1-0 έμεινε μέχρι τέλους με το συγκρότημα του Νίκου Κοτσωβού να πανηγυρίζει την πρόκριση στον άτυπο τελικό κυπέλλου της Κρήτης.

Συνθέσεις

Επισκοπή: Γκουτζέλας, Πάττας, Καψιώτης, Κοκονάκης, Λένγκα, Μπάτσεφ, Φοβάκης (65′ λ.τ. Μανωλακάκης), Ιβάνοφ (75′ Γούλας), Μπάτσι, Μηνάς, Κωτάτης (90′ Μέμος).

ΟΦΙ: Ταρτάλας, Δασκαλάκης, Μίγγας Ι. (90′ Φιλιππάκης), Φρουζάκης, Τζελέπης, Σταχτιάρης, Πετάσης, Χρηστάκης, Χρυσοφάκης (80′ Ακαμοτάκης), Πηγιάκης, Ξαγοράρης,

*grandsport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected