Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος

Κύπελλο Ερασιτεχνών (4ος όμιλος) Απόλλων Λάρισας – Οπούντιος Μαρτίνου 1-0 (photos)

IMG_9091Ο Απόλλων Λάρισας υποδέχτηκε στο Στάδιο Αλκαζάρ για τη 2η αγωνιστικής της Β΄Φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνών τον Οπούντιο Μαρτίνου, παίρνοντας την πρόκριση επικρατώντας με 1-0!

Ούτε η Νίκη Βόλου την προηγούμενη αγωνιστική, ούτε ο Οπούντιος Μαρτίνου σε αυτή την αγωνιστική, ούτε το «τσουχτερό» κρύο σταμάτησε τον Απόλλωνα Λάρισας στο Κύπελλο Ερασιτεχνών! Μάλιστα για την 3η αγωνιστική της Β΄Φάσης της διοργάνωσης καλείται να αντιμετωπίσει την Πύδνα Κίτρους ομάδα πάλι μεγαλύτερης κατηγορίας.

Το ξεκίνημα για τους γηπεδούχους ήταν ιδανικό. Και αυτό γιατί με συνδυασμό δύο παικτών τους που είχαν παρουσία στη Γ΄Εθνική, «άνοιξαν» τον δρόμο προς την πρόκριση! Συγκεκριμένα μόλις στο 8ο λεπτό, εκτέλεσε κόρνερ του Κυριάκου από τα δεξιά, στο πρώτο δοκάρι ο Χατζής με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο «παραθυράκι» της εστίας για το 1-0!

Στην συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, οι παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα ήλεγξαν τον ρυθμό, χωρίς να κινδυνέψουν από τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές. Έτσι κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ του σκορ μέχρι και στην ανάπαυλα μεταξύ των δύο ημιχρόνων.

ΠΑΛΑΣΚΑΣΜε το ξεκίνημα της «επανάληψης» ο Οπούντιος Μαρτίνου ανέβασε ρυθμό, προσπαθώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Χάνοντας την πρώτη του καλή στιγμή στο 47΄, ο Θαναηλάκης από τα δεξιά πλάσαρε διαγώνια, στέλνοντας την μπάλα λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν ξανά στο 72ο λεπτό. Μετά από εκτέλεση φάουλ, επικράτησε «αναταραχή» στην άμυνα του Απόλλωνα, κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Σπυριδάκης, ο οποίος από πολύ κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Όμως το γκολ που πέτυχε δε μέτρησε ποτέ, διότι η φάση είχε σταματήσει για οφσάιντ.

Μπαίνοντας στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Οπούντιος ανέβασε κι άλλο την πίεσή του. Και στο 80΄κόρνερ ο Καντού από τα δεξιά, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Νικολόπουλου, ο Κουρδής έκανε πίσω βήματα και κατάφερε με τα ακροδάκτυλα να απομακρύνει τη μπάλα και πάλι σε κόρνερ!

Η τελευταία φάση τις αναμέτρησης ήρθε στις καθυστερήσεις και πάλι για τους φιλοξενούμενους, όταν ο Καντού από τα δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Θαναηλάκης πάτησε περιοχή, σούταρε στέλνοντας τη μπάλα ψηλά άουτ. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος με τον Απόλλωνα να πανηγυρίζει ακόμη μία πρόκριση εις βάρος ομάδας Γ΄Εθνικής!

Συνθέσεις

Απόλλων Λάρισας (Μιχάλης Ζιώγας): Κουρδής Τ., Κολιός, Γεωργούλης, Αντωνόπουλος (52΄Μπόντε), Κυριάκος (79΄Γιαννακόπουλος), Χατζής, Κουρδής Γ., Παλάσκας, Σκούπρας, Λιλολάρι, Κούρο.

Οπούντιος Μαρτίνου (Μάκης Ζαχαρόπουλος): Καρανάσιος, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Σπυριδάκης, Τσέλας, Δέλες, Κακάβας (68΄Δημητριάδης), Πέπας (70΄Νικολόπουλος), Καντού, Ραπάι (60΄Γριτζάπας), Θαναηλάκης.

*περισσότερες φωτογραφίες στο arenalarissa.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected