Κατηγορίες
Football League

Football League – Δίωξη στον Πανελευσινιακό για δωροδοκία!

1639635Φουρτούνες στην Ελευσίνα… Η περίφημη καταγγελία της Παναχαϊκής ότι επιχειρήθηκε να δωροδοκηθεί ο Γιώργος Λαμπρόπουλος από ανθρώπους του Πανελευσινιακού παίρνει εν τέλει το δρόμο της διερεύνηση της.

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας προχώρησε σε δίωξη κατά της ομάδας της Ελευσίνας, αλλά και των Φούκου Δημόπουλου και Κώστα Γκαλούφα ως φυσικά πρόσωπα, καθώς εμπλέκονται στην υπόθεση! Έτσι με βάση τους κανονισμούς ο Πανελευσινιακός (τουλάχιστον θεωρητικά) αν αποδειχθεί ότι έχει υπαιτιότητα κινδυνεύει ακόμα και με υποβιβασμό, αφαίρεση έξι βαθμών (για την επόμενη σεζόν) και πρόστιμο μέχρι 300.000 ευρώ, ενώ οι παράγοντες με δεκαετή απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο!

Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω αναμέτρηση της 18ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής αρχικά ήταν προγραμματισμένη για τις 7 Φεβρουαρίου, αλλά για λόγους ασφαλείας με απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού Σταύρου Κοντονή είχε αναβληθεί για να πραγματοποιηθεί τελικά στις 2 Μαρτίου στο Παμπελοποννησιακό με τους «σταχυοφόρους» να κερδίζουν με 1-4.

Παράλληλα πειθαρχική δίωξη ασκήθηκε και στη Ζάκυνθο, η οποία κινδυνεύει μόνο με πρόστιμο για τη συμπεριφορά αξιωματούχου της.

Η σχετική ενημέρωση της ΕΠΟ την Πέμπτη (17/3) για τις διώξεις αναφέρει τα ακόλουθα: «Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Στέφανος Μπαξεβάνης άσκησε πειθαρχικές διώξεις κατά:

– της ΠΑΕ Ζάκυνθος, του Σπύρου Λειβαδιώτη, β’ διερμηνέα της ΠΑΕ Ζάκυνθος και του Ιωάννη Γεωργιάδη, α’ φροντιστή της ΠΑΕ Ζάκυνθος για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικά από τις διατάξεις των άρθρων 11 παρ. 1, 2 και 3 και 10 παρ. 1 β’, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ.

– της ΠΑΕ Παναλευσινιακός, του Φούκου Δημόπουλου, προέδρου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός και του Κωνσταντίνου Γκαλούφα, αξιωματούχου της ΠΑΕ Παναλευσινιακός για αδικήματα που προβλέπονται και τιμωρούνται πειθαρχικώς στις διατάξεις των άρθρων 18, 34, 35 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ».

πηγή

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected