Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Α1 Ερασιτεχνική – Το pregame της 24ης αγωνιστικής (video)

pregame_lΑ1111111111111111111111111111

Η πιο καθοριστική αγωνιστική της φετινής σεζόν έφτασε!

Σε κορυφή και ουρά, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να παίζονται όλα σε ένα Σαββατιάτικο απόγευμα και μάλιστα, το ενδιαφέρον στρέφεται σε τουλάχιστον τρία παιχνίδια, τα αποτελέσματα των οποίων θα σηματοδοτήσουν το τέλος ή την απαρχή του…δράματος τόσο για την άνοδο όσο και την 13η θέση.

Για τον τίτλο τα πράγματα είναι σαφώς ξεκάθαρα : Ο ΦΑΣ Νάουσα θέλει νίκη ή ισοπαλία για να αποκτήσει τεράστιο προβάδισμα για την πρωτιά ενώ ο ΑΣ Ειρηνούπολης θέλει μόνο το τρίποντο για να περάσει πρώτος και να βρεθεί αυτός σε πλεονεκτική θέση για τον δεύτερο συνεχόμενο τίτλο.

Η υπόθεση όμως 13η θέση είναι πολύπλοκη και αν η ΑΕ Χαρίεσσας καταφέρει να φύγει με το “διπλό” από το Μακροχώρι, τότε η επόμενη εβδομάδα θα επιδοθεί σε υπολογισμούς επί υπολογισμών, με τα κομπιουτεράκια να παίρνουν…φωτιά! Σε αντίθεση περίπτωση βεβαίως, η ομάδα του Γιάννη Χατζηαθανασίου θα βρεθεί με το…ενάμιση πόδι στη 13η θέση και θα αναγκαστεί να περιμένει πάνω από δύο μήνες (!) για να ολοκληρωθούν τα μπαράζ ανόδου του πρωταθλητή μας.

Ας δούμε όμως τι προκύπτει από την ειδησεογραφία των 14 ομάδων πριν τη σέντρα της 24ης αγωνιστικής, που και πάλι το SportsUp θα έχει την…τιμητική του τόσο με την LIVE κάλυψη των αγώνων που βρίσκονται στο επίκεντρο, όσο και με το pre game από το γήπεδο για τους δύο διεκδικητές του τίτλου αλλά και το πλήρες ρεπορτάζ από όλα τα ματς της ημέρας.

Το ρεπορτάζ και τα επιμέρους στοιχεία των ομάδων είναι μία προσφορά της εταιρίας :

Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Naousa Eirinoupoli

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΣ Ειρηνούπολης : Η μάχη…γιγάντων με φόντο τον τίτλο του πρωταθλητή! Τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος της σεζόν, οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αντιμέτωποι για την πρωτιά, με διαφορετικούς…ρόλους όμως τη φετινή σεζόν.

Οι μεν “κυανόλευκοι” βολεύονται ακόμη και με την ισοπαλία, σε αντίθεση με τους “τζιαλορόσι” που θέλουν αποκλειστικά τη νίκη, ένα σενάριο που ήταν ακριβώς το αντίθετο στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι! Το SportsUp ήδη δημοσίευσε το pre game από την προπόνηση της Πέμπτης όσον αφορά την ομάδα του Γιάννη Μαντζιαρίδη ενώ αργά το απόγευμα θα δείτε και την τελευταία προπόνηση του ΦΑΣ Νάουσα ενόψει της αυριανής μεγάλης αναμέτρησης.

Όσον αφορά τυχόν απουσίες ή τραυματισμούς, τόσο ο Γιάννης Κερλίδης όσο και ο Γιάννης Μαντζιαρίδης δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα για τον καταρτισμό της 11άδας αλλά και της αποστολής. Για τον ΦΑΣ επέστρεψε στις προπονήσεις και ο Τρύφων Νίκου που αποθεραπεύτηκε πλήρως, ενώ μοναδικό ερωτηματικό για τους περσινούς πρωταθλητές θα είναι η παρουσία του προέδρου του Άρη και της Βέροιας, Θεόδωρου Καρυπίδη λόγω της παράλληλης διεξαγωγής του αγώνα της “Βασίλισσας” με τον Πλατανιά.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Νάουσας

Χιλιομετρική απόσταση  : 18.01 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 0-0

αε αλεξανδρειας rodoxori

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, με τους δύο προπονητές να έχουν την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν ποδοσφαιριστές που είχαν λιγότερο χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα.

Το pregame της ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι μία προσφορά των Ελαστικών «Γιάννη Τσιρίδη», Ελευθερίου Βενιζέλου 87

DSC_0888

Δεν υπάρχουν απουσίες για τους “πράσινους” (εκτός του “μόνιμου” Θωμά Σαμαρά που βρίσκεται εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα) ενώ από πλευράς “κυανοκίτρινων” πιθανή είναι η μη συμμετοχή του Αλέξη Θεοδοσιάδη που αντιμετωπίζει ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Το pregame του ΓΑΣ Ροδοχωρίου είναι μία προσφορά του…

mexx-logo124122-300x202

Αντίθετα επιστρέφει ο Σπύρος Κοτζαχρήστος, που αποθεραπεύτηκε από το πρόβλημα στον ώμο.

Tips

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση  : 48.99 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα pontiaki

Αχιλλέας Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Ένα ακόμη βαθμολογικά αδιάφορο παιχνίδι του αυριανού προγράμματος, με τις δύο ομάδες να στοχεύουν μόνο στην άκρως τιμητική 4η θέση της βαθμολογίας.

Τρεις οι απουσίες για τον Παναγιώτη Καραμεταξά ενόψει του αυριανού αγώνα, καθώς εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Αντώνης Γιαμαλίδης (που δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί ξανά φέτος μετά την ποινή των τεσσάρων αγωνιστικών) και οι τραυματίες Δημήτρης Μπαξεβάνος, Χρήστος Σακελλάρης ενώ χωρίς απουσίες θα μεταβεί στο μακρινό Γιαννακοχώρι η αποστολή της Ποντιακής Νεολαίας Αράχου, που με νίκη κατακτά και μαθηματικά την 4η θέση.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Γιαννακοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 51.51 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

meliki Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα

Φίλιππος Μελίκης – Ατρόμητος Διαβατού : Τρίτο παιχνίδι που δεν υπάρχουν σκοπιμότητες όσον αφορά τους βαθμούς, καθώς ο μεν Φίλιππος μόνο με…θαύμα μπορεί να σκαρφαλώσει στην 13η θέση ενώ οι “κυανόλευκοι” έχουν παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία.

Εκτός για τους γηπεδούχους θα είναι ο τιμωρημένος Μάνος Αναστασόπουλος και ο τραυματίας Αντώνης Παρσόπουλος, ενώ χωρίς απουσίες θα παραταχθεί ο Ατρόμητος με στόχο τη νίκη που θα του διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες για την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μελίκης

Χιλιομετρική απόσταση  : 14.10 χλμ

Προϊστορία : 2014/2015, 1-3  2013/2014, 2-1 2012/2013, 0-1

ΣΗΜΑ ΓΑΣ paok

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ένας βαθμός χωρίζει τις δύο ομάδες από τη μαθηματική τους παραμονή στην κατηγορία και είναι εξαιρετικά πιθανό να την πετύχουν στο αυριανό παιχνίδι.

Το pregame του ΓΑΣ Κοπανού είναι μία προσφορά του…

XATZHΠΑΥΛΙΔΗΣ11

Μοναδική απουσία για τον Γιώργο Σγούρδα θα είναι ο Δημήτρης Κελέσμητος που δεν κατάφερε να αποθεραπευτεί και τεθεί στη διάθεση του νεαρού τεχνικού, την ώρα που επιστρέφει σε φουλ ρυθμούς ο Δημήτρης Πρόιος. Χωρίς απουσίες θα μεταβεί στον Κοπανό ο κυπελλούχος ΠΑΟΚ, που δεν κατάφερε να συνεχίσει στον θεσμό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, μετά την εντός έδρας ήττα στην παράταση από τον Μακεδονικό.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού

Χιλιομετρική απόσταση  : 46.15 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

Trikala Episkopi

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής : Το ένα από τα δύο παιχνίδια της 24ης αγωνιστικής, στο οποίο στρέφονται τα βλέμματα όσον αφορά την 13η θέση. Αμφότεροι ελπίζουν σε ήττα της ΑΕ Χαρίεσσας στο Μακροχώρι, ωστόσο σε αντίθετη περίπτωση η νίκη στο αυριανό παιχνίδι θα είναι…βάλσαμο.

Έτσι, οι δύο ομάδες δεν θα ρισκάρουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη και παράλληλα θα είναι με τα…κινητά ανά χείρας και στο live του SportsUp για να ενημερωθούν το αποτέλεσμα του αγώνα του Μακροχωρίου.

Το pregame του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων είναι μία προσφορά του…

Χωρίς-τίτλο71

Για τους “πράσινους”, εκτός από τον αυριανό αγώνα τέθηκε και μέσω…Ένωσης ο Γιώργος Ντάμτσιος, ο οποίος τιμωρήθηκε με τέσσερις αγωνιστικές στο Ροδοχώρι και δεν προλαβαίνει να αγωνιστεί στο υπόλοιπο της σεζόν. Αντίθετα, επιστρέφει ο Άρης Μηνούδης που εξέτισε την ποινή του, ενώ διαθέσιμοι είναι και οι Γιάννης Παντριάς και Σάββας Αθανασιάδης, που ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

Τo pregame του Κεραυνού είναι μια προσφορά του Cafe «Anfield» στην Επισκοπή

11992214_10200741527537547_2138441037_n-copy

Μοναδική απουσία για τον Χρήστο Μποζίνη θα είναι ο Ζαχαρίας Ορδουλίδης, ο οποίος δύσκολα να προλάβει να αγωνιστεί μέχρι το τέλος της χρονιάς. Στόχος η νίκη για τον Κεραυνό στο αυριανό παιχνίδι στα Τρίκαλα και σε περίπτωση νίκης της ΑΕ Χαρίεσσας στο Μακροχώρι, θα πρέπει να αναζητήσει ένα ακόμη τρίποντο με ΑΕ Αλεξάνδρειας εντός και Αχιλλέα Νάουσας εκτός.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση  : 48.45 χλμ

Προϊστορία : 2012/2013, 4-0

makroxvri χαριεσσα

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας : Το πιο σπουδαίο παιχνίδι της αγωνιστικής μετά το ντέρμπι τίτλου του ΔΑΚ Νάουσας. Με νίκη το Μακροχώρι παραμένει στην κατηγορία και η ΑΕ Χαρίεσσας τερματίζει οριστικά στην 13η θέση ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας, οι “ασπρόμαυροι” θα πρέπει να αναζητήσουν ένα ακόμη τρίποντο με Ατρόμητο Διαβατού εκτός και ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας εντός. Περιττό να αναφέρουν τι θα συμβεί σε περίπτωση που οι “κιτρινόμαυροι” φύγουν από το Μακροχώρι με το “διπλό”…

Μοναδικό ερωτηματικό για τον Μάκη Γιαννόπουλο ενόψει του αυριανού αγώνα είναι ο Χρήστος Σερασκιέρης που δεν προπονήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, ενώ από την άλλη πλευρά, δύσκολη θεωρείται η συμμετοχή του Θωμά Γκότση που αναρρώνει από την επέμβαση που υποβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα. Εκτός για την ΑΕΧ και ο Βασίλης Στογιάννης, που συνεχίζει την αποθεραπεία του.

Tips

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Μακροχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση  : 19.53 χλμ

Προϊστορία : Δεν υπάρχει πρόσφατη προϊστορία

μπαλα9111

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής, με κοινή ώρα έναρξης των αγώνων στις 16.00 (LIVE από το SportsUp):

Αχιλλέας Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 

Μακροχώρι – ΑΕ Χαρίεσσας

ΑΕ Αλεξάνδρειας – ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Φίλιππος Μελίκης – Ατρόμητος Διαβατού

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Κεραυνός Επισκοπής

ΓΑΣ Κοπανού – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

ΦΑΣ Νάουσα – ΑΣ Ειρηνούπολης

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα της Α1

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected