Κατηγορίες
Super League 1

Γιάννης Χατζηνικολάου : “Το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα έχει πιάσει πάτο εδώ και χρόνια!”

χατζηνικολαουΟ Γιάννης Χατζηνικολάου μίλησε στο Metropolis 95,5 για τα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδόσφαιρο, αλλά και για τον Πανθρακικό

Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής του Πανθρακικού, Γιάννης Χατζηνικολάου, και αναφέρθηκε στα όσα λαμβάνουν χώρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μίλησε και για την πρώην του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηνικολάου:

Για το αν συμφωνεί με τον Κωνσταντινέα που λέει να μπορούν να γίνουν προπονητές και όσοι είναι απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ: «Έχω τελειώσει και γυμναστική ακαδημία και πέρασα και σχολή προπονητικής. Χρειάζονται και οι σχολές. Μπαίνουν σε θέση κάποια πράγματα και έχει να κάνει με το καταστατικό της UEFA».

Ο λόγος που έφυγε από τον Πανθρακικό: «Έφυγα για προσωπικούς λόγους και δεν μπορώ να το αποκαλύψω δημόσια, αλλιώς δεν θα ήταν προσωπικοί λόγοι. Γνωρίζουν οι άνθρωποι του Πανθρακικού γιατί έφυγα».

Για το αν μετάνιωσε που πήγε στον Πανθρακικό: «Αν δεν υπήρχαν οι προσωπικοί λόγοι μπορεί και να συνέχιζα».

Για το τι θα κάνει από εδώ και στο εξής: «Δεν μπορώ να κάνω κάτι προς το παρόν. Θα δούμε αν υπάρξει κάτι για τη νέα χρονιά».

Για την κατάσταση που έχει φτάσει το ποδόσφαιρο: «Εδώ και χρόνια έχουμε πιάσει πάτο. Αυτό επικρατεί εδώ και τουλάχιστον πέντε χρόνια, απλά τώρα φαίνεται περισσότερο λόγω και του πάτου που έχουμε πιάσει σαν κράτος με την κρίση. Υπάρχει αβεβαιότητα παντού, άρα και στο ποδόσφαιρο. Ακόμα και χθες μαζεύτηκαν μια φουρνιά παραγόντων για να δουν τι γίνεται. Άρα κάτι πάει στραβά. Την προηγούμενη εβδομάδα ήθελε συνάντηση ο υπουργός. Γιατί να μαζευτούν; Κάτι δεν πάει καλά. Κάθε Κυριακή βλέπετε ότι υπάρχουν άδικα παιχνίδια, αλλά χωρίς αποδείξεις δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα. Εικασίες και υποθέσεις μπορείς να κάνεις, αλλά αν ήξερα κάτι με αποδείξεις θα το έλεγα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected