Football League

Η παραλίγο σύλληψη του Κούγια στο σημερινό ΔΣ της Football League και η καταγγελία παικτών για οφειλές!

KOUGIAS25072011Έπειτα από πολλές αναβολές λόγω της αποχής των δικηγόρων, η εκδίκαση της Παρασκευής (18/03) στον αθλητικό δικαστή ήταν επεισοδιακή!

Και αυτό, γιατί πρώτη φορά από τότε που τακτικός δικαστής στη Football League ανέλαβε ο Πρωτοδίκης, Ελευθέριος Βόμβας, ήρθε ενώπιος ενωπίον με τον Αλέξη Κούγια τον οποίο απείλησε με… σύλληψη!

H ΑΕΛ είχε κληθεί να απολογηθεί για τέσσερις υποθέσεις, αλλά εκτός του νομικού εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Συνοδινού το «παρών» έδωσε και ο Αλέξης Κούγιας «με την ιδιότητα του προέδρου και του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ», όπως ανέφερε. Μάλιστα, ο μεγαλομέτοχος κατέθεσε αίτημα εξαίρεσης του Βόμβα από τις υποθέσεις της ΑΕΛ και άρχισε να υπαγορεύει στη γραμματέα τους λόγους για τους οποίους οι «βυσσινί» δεν θέλουν να δικάζονται από τον συγκεκριμένο Πρωτοδίκη.

δείτε το ρεπορτάζ του flnews.gr

arampatzis aelΚαταγγελία στην ΕΕΑ από πρώην ποδοσφαιριστές!

Καταγγελία προς την Επιτροπή Αδειοδότησης της ΕΠΟ, με την οποία ζητούν η ΠΑΕ ΑΕΛ να μην πάρει άδεια, έκαναν οι πρώην παίκτες των «βυσσινί» Περικλής Μπουσινάκης, Νίκος Αραμπατζής, Γιώργος Σικαλιάς και Δημήτρης Ρούσσης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected