Κατηγορίες
Basket

Α1 Μπάσκετ – Δύσκολες εξόδους για ΑΕΚ και Άρη

1370219Σπουδαίες αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 23η αγωνιστική της Basket League. Εκτός έδρας δοκιμάζονται Άρης και ΑΕΚ και ματς ζωής ή θανάτου είναι αυτό της Τρίπολης, μεταξύ Αρκαδικού και Τρικάλων.

Η 23η αγωνιστική της Basket League περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις με τεράστιο ενδιαφέρον.

Η «αυλαία» ανοίγει το Σάββατο (19/3) με την αναμέτρηση του Κολοσσού κόντρα στην Καβάλα (17:00), με τις δύο ομάδες να προέρχονται από σπουδαίες νίκες την προηγούμενη αγωνιστική. Η ομάδα του Στιβ Γιατζόγλου παίζει άλλον έναν τελικό και θέλει μόνο νίκη για να κρατήσει τις όποιες πιθανότητες παραμονής ζωντανές.

Εκτός έδρας δοκιμάζεται ο Άρης. Μετά την τεράστια νίκη κόντρα στην Κηφισιά την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θα ταξιδέψει στην Πάτρα για να αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα. Ο Άρης θέλει μόνο νίκη για να κρατηθεί την 3η θέση της βαθμολογίας.

Στις 17:00 και ο «τελικός» της Τρίπολης μεταξύ Αρκαδικού και Τρικάλων. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη θα φιλοξενήσει τα Τρίκαλα και θέλει μόνο νίκη που θα την κρατήσει ζωντανή στο κυνήγι μια θέσης που δίνει την παραμονή στην κατηγορία. Τα Τρίκαλα μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό θέλουν και αυτά την νίκη για να νοιώσουν σιγουριά στον βαθμολογικό πίνακα.

Το Σάββατο ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Πυλαία το Λαύριο (17:00). Δεύτερη συνεχόμενη, εντός έδρας, αναμέτρηση για τον «Δικέφαλο του Βορρά» και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου θέλει να διπλασιάσει τις νίκες στο σπίτι της. Από την άλλη, το Λαύριο μετά την πολύ μεγάλη νίκη κόντρα στον Αρκαδικό την προηγούμενη αγωνιστική, θα προσπαθήσει να πάρει άλλο ένα θετικό αποτέλεσμα που θα βοηθήσει την ομάδα να ανέβει και άλλο στην βαθμολογία.

Το πρόγραμμα του Σαββάτου (19/3) κλείνει με την εκτός έδρας δοκιμασία για την ΑΕΚ κόντρα στο Ρέθυμνο. Η «Ένωση» μετά την δύσκολη, με τον τρόπο που ήρθε, ήττα από τον Ολυμπιακό θα ταξιδέψει στην Κρήτη για να αντιμετωπίσει το Ρέθυμνο που προέρχεται από μια εξίσου «δύσκολη» ήττα στην Καβάλα.

Οι δύο αιώνιοι κλείνουν το πρόγραμμα της αγωνιστικής με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Κυριακή (20/3) τον Κόροιβο στο ΟΑΚΑ (17:00) και τον Ολυμπιακό να υποδέχεται, την Δευτέρα (21/3), στο ΣΕΦ την Κηφισιά (18:30). Μετά τις ευρωπαϊκές τους νίκες Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μπορούν με ηρεμία να επιστρέψουν στις εντός συνόρων υποχρεώσεις τους.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 23ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 19/3

17:00 Κολοσσός – Καβάλα (Novasports 2)

17:00 Απόλλων Π. – Άρης (Novasports 2)

17:00 Αρκαδικός – Τρίκαλα (Novasports 2)

17:00 ΠΑΟΚ – Λαύριο (Novasports 2)

17:00 Ρέθυμνο – ΑΕΚ (Novasports 1)

Kυριακή 20/3

17:00 Παναθηναϊκός – Κόροιβος (Novasports 3)

Δευτέρα 21/3

18:30 Ολυμπιακός – Κηφισιά (Οtesports 4)

Δείτε την βαθμολογία ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected