Κατηγορίες
Αθλήματα

Αγώνες στίβου υπό την αιγίδα του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, με τη συμμετοχή 11 συλλόγων & 700 αθλητών (photos)

alexandriamou_gas_sivos010Αγώνες στίβου διοργάνωσε το Σάββατο 19 Μαρτίου ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας στο γήπεδο του Παλαιοχωρίου, με την συμμετοχή 700 αθλητών από 11 συλλόγους.

Με σύμμαχο τον ηλιόλουστο καιρό και την ιδανική θερμοκρασία,  ο οικοδεσπότης ΓΑΣ Αλεξάνδρεια υποδέχτηκε και συναγωνίστηκε τους παρακάτω συλλόγους: Φίλιππος Γιαννιτσών, Ολυμπιάδα, Πυγμή Ευόσμου, Γ.Σ Έδεσσας, ΓΕ Νάουσας, Μ.Αλέξανδρος Γιαννιτσών, Αρίωνας Κουφαλίων, Αρχέλαος Κατερίνης, Αριστοτέλης Σκύδρας και Σπάρτακος Θεσσαλονίκης.

DSC08966Οι εικόνες του Σταδίου με την κερκίδα γεμάτη από κόσμο και εκατοντάδες μικρούς αθλητές να διαγωνίζονται  σε δρόμους 60μ., 600μ, Σφαιροβολία, Μήκος, εμπόδια και Σκυταλοδρομία συνθέτουν το παζλ μιας μεγάλης αθλητικής γιορτής.

Μοναδική μας ένσταση και αρνητικό στοιχείο που διαπιστώσαμε, είναι η ύπαρξη στο ΔΑΚ Παλαιοχωρίου μόνο μίας τουαλέτας που στη σημερινή περίσταση έπρεπε να εξυπηρετήσει πάνω από 1.000 άτομα αθλητές και θεατές. Καλό θα ήταν οι υπεύθυνοι να ασχοληθούν με το θέμα που σίγουρα είναι σημαντικό, όταν φιλοξενούνται μεγάλα αθλητικά γεγονότα.

δείτε φωτογραφίες τόσο στο alexandriamou.gr όσο και στο emvolos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected