Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-1

IMG_0521

Συνεχίζει την…τρελή πορεία του ο Αχιλλέας Νάουσας, που από ακλόνητο φαβορί για τον υποβιβασμό το προηγούμενο καλοκαίρι, βρίσκεται μια ανάσα από την 4η θέση!

Η ομάδα του Παναγιώτη Καραμεταξά κατάφερε σε ένα ακόμη παιχνίδι να πάει κόντρα στα προγνωστικά και απέναντι σε έναν αντίπαλο που έχει καταθέσει τα διαπιστευτήρια του στο φετινό πρωτάθλημα, απέσπασε το 10ο φετινό “τρίποντο” και μάλιστα με ανατροπή.

Το γκολ του Δεμπρόπουλου στο 6ο λεπτό, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Σκούρα, ήταν αυτό που “χρωμάτισε” το ξεκίνημα του αγώνα και έδωσε νέο ενδιαφέρον στη συνέχεια. Το 5ο γκολ του πρώην παίκτη της Δόξας Λιανοβεργίου χώρισε τις δύο ομάδες μέχρι το 29ο λεπτό, όταν ο Γιάννης Στογιάννος εκτέλεσε το κόρνερ, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τον Χατζημιχαήλ και να καταλήξει στα δίχτυα.

Αυτό μάλιστα ήταν το δεύτερο τέρμα που σημειώνει από κόρνερ η ομάδα του Αχιλλέα στο φετινό πρωτάθλημα, καθώς προηγήθηκε αυτό του Αντώνη Γιαμαλίδη, στο παιχνίδι κόντρα στον ΓΑΣ Κοπανού.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό στη συνέχεια και απείλησαν εκ νέου με τον Μπιγκάνο ενώ στο 35′ ο νεοαποκτηθέντας από τον ΦΑΣ Νάουσα, Τσαρτσίου είχε διαδοχικά δοκάρια σε σουτ μέσα από την περιοχή.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι και το τέλος του πρώτου μέρους, με το δεύτερο 45λεπτο να ξεκινά με μια καλή στιγμή από πλευράς Ποντιακής Νεολαίας, το σουτ όμως του δραστήριου Δεμπρόπουλου κατέληξε άουτ.

Στο 72′ ο Αχιλλέας έφτασε κοντά στο 2-1 σε σουτ του Τάσου Σαμαρά για να έρθει τελικά το 83ο λεπτό όταν ο Τάσος Παρθενόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και μπαίνοντας…σφήνα στη φάση έστειλε τη μπάλα με πλασέ στα δίχτυα του Χατζημιχαήλ.

Η 10η φετινή νίκη φέρνει τους “κυανόλευκους” στο -2 από την 4η θέση, την οποία καταλαμβάνει η ομάδα του Χρήστου Υφαντίδη και στις τελευταίες δύο αγωνιστικές αναμένεται με ενδιαφέρον ποια ομάδα θα καταφέρει να τερματίσει στην άκρως τιμητική αυτή θέση.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Ηλιάδης, Σαμαράς Δ., Γκέτσος, Καραμεταξάς, Βακαλίδης, Μπιγκάνος, Στογιάννος Γ., Τσαρτσίου (90+2′ Τσακίρης), Κοσμάς, Σαμαράς Τ. (80′ Ψαθάς), Παρθενόπουλος

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Χατζημιχαήλ, Τόζογλου, Μαγγανάρης, Αραμπατζής, Νουσιόπουλος, Σκούρα, Μουταφίδης (63′ Αποστολόπουλος), Τζέπης, Πιπιλιάρης, Κίτσας Ε., Δεμπρόπουλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected