Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Ηρακλής Αμπελοκήπων 1-0

0L6CDE8saS4640utHkxk

Σε ένα παιχνίδι που σύντομα θα ξεχαστεί, λόγω του μετρίου θεάματος και των ελάχιστων ευκαιριών μπροστά από τις δυο εστίες, ο Απόλλων Καλαμαριάς επιβλήθηκε με 1-0 του Ηρακλή Αμπελοκήπων.

Έτσι οι «κοκκινόμαυροι» επέστρεψαν στις νίκες μετά από δυο αγωνιστικές και ανέβηκαν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Αντίθετα η ομάδα της Δυτικής Θεσσαλονίκης γνώρισε μία ακόμα ήττα στο πρωτάθλημα και μόνο με θαύμα θα γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Το πρώτο ημίχρονο σίγουρα θα ξεχαστεί από όλους, καθώς δεν σημειώθηκε ούτε μία τελική προσπάθεια από τις δυο ομάδες. Αντίθετα η επανάληψη ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Απόλλωνα. Μόλις στο 49΄ κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Ο Τσουκάνης βρήκε τον Ευσταθίου από τα αριστερά, ο τελευταίος έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Βόσδου στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα την έστειλε άθελά του στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 70΄ ο Ευσταθίου επιχείρησε τη σέντρα από τα αριστερά, όμως η εξ επαφής κεφαλιά του Γεωργίου πέρασε άουτ. Η τελευταία φάση του αγώνα σημειώθηκε στο 89΄. Ο Ευσταθίου έβγαλε τη σέντρα, ο Γεωργίου έπιασε το σουτ από το ύψος του πέναλτι, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Κωνσταντίνου, Πολιανίδης, Τσαούσης, Νταμαρλής, Μάντζιος, Γιαξής, Παπαδόπουλος, Τσουκάνης, Ζανέττου (75΄ Κανούλας), Γεωργίου (88΄ Γιώργης), Ευσταθίου (89΄ Βιλανάκης)

Ηρακλή Αμπελοκήπων: Ζιάκας, Καραπέτρος, Βοσνιάδης (46΄ Παπαδημητρίου), Ιωαννίδης, Παναγιωτίδης, Βόσδου (58΄ Χιονίδης), Μαχρίδης, Ζιγκερίδης, Φωτιάδης (55΄Σαλιασβίλι), Ντουτσαρίδης, Λιόνης

metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected