Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Εθνικός Αγιονερίου 1-0

12809695_10206124407012306_1561881797913161796_nΣε ένα παιχνίδι, που κρίθηκε από το πάθος που επέδειξαν οι γηπεδούχοι, ο Νέστος επικράτησε στη Χρυσούπολη με 1-0 του Εθνικού Νέου Αγιονερίου για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ” Εθνικής και διατηρήθηκε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, πίσω από τον πρωτοπόρο Άρη.

Η ομάδα του Σάκη Παπαβασιλείου, αν και παρατάχθηκε με πολλές απουσίες βασικών ποδοσφαιριστών, είχε διάθεση, ήταν αυτή που απειλούσε στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, ενώ στα τελευταία λεπτά, με σωστή τακτική διατήρησε το προβάδισμα που είχε πάρει στα τέλη του α” μέρους με το γκολ του Γκατζολάρι.

Φάσεις και γκολ

7’ Σουτ του Γκατζολάρι από επίκαιρη θέση, κόντρες σε σώματα αμυντικών και κόρνερ.

9’ Σέντρα του Γκατζολάρι, ο Γουναρίδης έπεσε και έσωσε προ του Κούτεφ.

19’ Μπαλιά του Γκατζολάρι στον Κούτεφ, που θα αστοχήσει από καλή θέση.

44’ ΓΚΟΛ! Σέντρα του Μπουλγκούρα, η μπάλα θα στρωθεί στον Γκατζολάρι κι αυτός με συρτό σουτ μέσα από την περιοχή το 1-0.

46’ Μπαλιά του Μκρτσιάν, ο Μπουλγκούρας είδε εκτός θέσης τον Γουναρίδη, όμως το σουτ που επιχείρησε, έφυγε ελάχιστα άουτ.

51’ Κόρνερ του Μπουλγκούρα, έσωσε προ του Δεσύλλα ο Γουναρίδης.

63’ Από γέμισμα, σύγχυση στην περιοχή του Νέστου, η μπάλα θα κοντράρει σε σώματα και ο Σεφερίδης θα απομακρύνει πάνω στη γραμμή.

90+3’ Αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) κάρτα ο Μπουλγκούρας για καθυστέρηση κι ενώ εξέρχονταν από τον αγωνιστικό χώρο για αλλαγή.

Συνθέσεις

ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ (Σ. Παπαβασιλείου): Καραβελίδης, Παυλακάκης, Μπουλγκούρας, Σεφερίδης, Γαμβρέλης, Μκρτσιάν, Λάσπατζης (70’ Λαζαρίδης), Γκατζολάρι, Δεσύλλας (87’ Τζοσκούν), Κούτεφ, Μαρκάκης.

ΕΘΝΙΚΟΣ Ν. ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ (Π. Διλμπέρης): Γουναρίδης, Δαλιανόπουλος, Μαργαρίτης, Παλάσκας, Μιλκούδης, Κοντσίδης (80’ Μητσιός), Δρόσος (80’ Κουτσάγιας), Παπαδημητρίου, Στεφανίδης, Κοτσαρίδης, Μπελίτσας (57’ Γαλάνης).

Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected