Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Δόξα Δράμας – Καμπανιακός 2-1 (vid)

ddae4fdb776649bfa778c001db173bf9_LΣε ένα ματς όπου σημαδεύτηκε από δύο αποβολές και ένα πέναλτι, η Δόξα Δράμας κατάφερε έστω και δύσκολα να επικρατήσει με 2-1 του Καμπανιακού.

Το ματς «στράβωσε» νωρίς νωρίς για τους φιλοξενούμενους καθώς μόλις στο 38’ έμειναν με παίκτη λιγότερο, λόγω της αποβολής του Αλμπάνη που κλώτσησε την μπάλα προς τον Στόικο παρά το σφύριγμα του διαιτητή Σιμίδη.

Το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες δίχως τέρματα, όμως στην επανάληψη οι «μαυραετοί» μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και άνοιξαν το σκορ στο 51’ με κεφαλιά του Γαϊδαρτζή μετά από κόρνερ του Βιτλή. Ο Καμπανιακός, ωστόσο, απάντησε άμεσα και αρχικά εχασε τετ α τετ με τον Πάλλα, αλλά στο 60’ ισοφάρισε σε 1-1 με σκόρερ το νεοεισελθόντα Χρήστου.

Στη συνέχεια, η Δοξα Δράμας ανέβασε ρυθμούς και η πίεση απέφερε καρπούς στο 83’ όπου ο Γαϊδαρτζής κέρδισε πέναλτι. Ο Ρακαβίνα ήταν ψύχραιμος από την άσπρη βούλα και έκανε το τελικό 2-1. Σε αυτή τη φάση ο Καμπανιακός έμεινε με εννιά παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Τοντόροφ.

Συνθέσεις

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Κώστας Βασιλακάκης): Μένκα, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής (86’ Παπαζούδης), Χαριτωνίδης, Γκαρακλίδης, Κουμπρόγλου, Στόικος (67’ Μουτεσίδης), Γαϊδαρτζής, Παπαδόπουλος Μ. (46’ Ντος Σάντος), Μαρκόπουλος, Σπάσιτς.

ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Κηπουρός, Κουντουράς (78’ Γαβανάς), Αλμπάνης, Δουρμούζης, Ρακαβίνας, Τοντόροφ, Σταυρόπουλος, Χατζόπουλος (88’ Μπάλιος), Πάλλας, Σαπανίδης (56’ Χρήστου), Προβατίδης.

*pamebala.gr

Tsiarasd dimitris

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected