Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Οπούντιος Μαρτίνου 1-0 (photos+vid)

lgSEiUOΔεν… ξετρέλανε ο Θεσπρωτός, όμως πήρε αυτό που ήθελε απέναντι στον Οπούντιο Μαρτίνου, επιστρέφοντας στα θετικά αποτελέσματα μετά από 6 αγωνιστικές χωρίς νίκη. Οι φιλοξενούμενοι, αν και σχεδόν υποβιβασμένοι, δυσκόλεψαν ιδιαίτερα το Θεσπρωτό

Αρχικά στα πρώτα τρία λεπτά έχασαν μεγάλες ευκαιρίες με τους Θαναηλάκη (απέκρουσε ο Κωνσταντάκος το σουτ του) και Πατσαρούχα (πάνω στη γραμμή ο Πέντσας την κεφαλιά). Από κει και έπειτα ο Θεσπρωτός ανέλαβε τα ηνία του αγώνα και άσκησε πίεση στον Οπούντιο χωρίς να έχει τις πολύ ξεκάθαρες ευκαιρίες.

Καλύτερη ήταν η φάση του Στεφανίδη στο 15΄ με τον Γιουργούση να μπλοκάρει το πλασέ του. Ο Θεσπρωτός μπήκε πιο δυνατά στο β΄ημίχρονο και μόλις στο 4ο λεπτό της επανάληψης ο Μπίκας (μπήκε αλλαγή στο 29′) με ωραία ντρίμπλα και σουτ πέτυχε το μοναδικό γκολ της συνάντησης. Στο 54′ ο Θαναηλάκης έχασε μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση, αστοχώντας από πολύ καλή θέση στο δυνατό σουτ που εξαπέλυσε.

Στο τελευταίο ημίωρο ο Θεσπρωτός έψαξε να καθαρίσει το παιχνίδι χωρίς να καταφέρει να απειλήσει ουσιαστικά, πέρα από μια κοντινή κεφαλιά του Καρύδη που πέρασε μόλις άουτ. Ταυτόχρονα έπρεπε να φυλάξει και τα νώτα του αφού οι του Οπούντιου έκαναν στο τέλος την προσπάθειά τους για την ισοφάριση, χωρίς ευτυχή κατάληξη τελικά. Στα άσχημα του αγώνα, ο σοκαριστικός τραυματισμος του Πατσαρούχα στον αστράγαλο στο 73′.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός(Π.Χατζηπέτρου):Κωνσταντάκος, Μώκος, Μήτσης, Καρύδης, Καβαλλάρης, Νάκος, Σουκρήογλου (86’ Πολυχρονάκης), Στεφανίδης, Πέντσας, Κερμενίδης (29’ Μπίκας /65’ Πανταζής)

Οπούντιος(Μ.Ζαχαρόπουλος): Γιουργούσης, Κουτσούμπας, Κωτσαλάς, Νικολόπουλος (80′ Δημητρέλης), Τσέλλος, Δέδες, Πατσαρούχας (73′ Μαλέρδος), Πέππας, Θαναηλάκης, Μπομπάνα, Γκριτζάπης (69′ Ζαχαρόπουλος)

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected