Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Πύδνα Κίτρους 0-0

e28bc6708165e7cbf40229c5bd9fc4e8_LΛευκή ισοπαλία στο Βελεστίνο ανάμεσα στον Ρήγα Φεραίο και την Πύδνα Κίτρους. Σε ματς που οι “κυανόλευκοι” ήταν καλύτεροι και είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες, πρόσθεσαν άλλο ένα σημαντικό βαθμό στην πολύ καλή συγκομιδή τους. Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν η τέταρτη διαδοχική εντός έδρας ισοπαλία (οι τρεις χωρίς γκολ).

Ο Λάκης Μπακάλης είχε στο αρχικό σχήμα τους Κεφαλά κάτω από την εστία, στην άμυνα δεξιά τον Χατζηαθανασίου, αριστερά τον Σπαθή και στόπερ τους Γκάγκα, Βουραζέρη. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής οι Χατζής, Ζενούνι, στις πτέρυγες οι Γουτούλης, Σέττος, σε επιτελικό ρόλο ο Τσίπη και προωθημένος ο Κορέτα.

Πρώτο σουτ από τον Χατζή που μπλόκαρε ο Ταταρίδης στο 7ο λεπτό και στο αμέσως επόμενο, μακρινό προσπάθεια του Χάμου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Η πρώτη καλή στιγμή για τον Ρήγα Φεραίο καταγράφηκε στο 25ο όταν από μεταβίβαση του Γουτούλη, ο Σέττος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, τετ-α-τετ αλλά το σουτ του πήγε πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ. Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης είχε γυριστό σουτ που έφυγε άουτ, στο 30′ ο Τσίπη δοκίμασε να σκοράρει με φάουλ, ο τερματοφύλακας της Πύδνας όμως απέκρουσε και στο 31′ από κόρνερ του Σπαθή, κεφαλιά του Ζενούνι ήταν άστοχη.

Στο δεύτερο ημίχρονο, τρίτη τελική φάση στην οποία συμμετείχε ο Σέττος, όταν από σέντρα του Χατζηαθανασίου, δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα με σουτ. Ο Ταταρίδης είχε και πάλι σωστή επέμβαση στο 57′. Οι “κυανόλευκοι” ζήτησαν πέναλτι για χέρι αμυντικού μετά από φάουλ του Σπαθή στο 62′, η φιλοξενούμενη ομάδα φάνηκε απειλητική στο 75′ όταν από πάσα του Κυπαρίσση, το σουτ του Παυλίδη μπλόκαρε ο Κεφαλάς και οι τελευταίες φάσεις ανήκαν στους παίκτες του Μπακάλη. Στο 83′ γκολ του Κορέτα ακυρώθηκε για οφσάιντ, στο 89′ κεφαλιά του Σέττου μπλόκαρε ο Ταταρίδης και στις καθυστερήσεις, ο επιθετικός του Ρήγα σούταρε αλλά και πάλι νικήθηκε από τον τερματοφύλακα.

Ο Σπύρος Γκάγκας αποβλήθηκε στο 94ο λεπτό με δεύτερη κίτρινη, που επιδίωξε καθώς με την πρώτη που είχε δεχθεί λίγο νωρίτερα, συμπλήρωνε επτά. Έτσι, θα χάσει μόνο την έξοδο στην Τσαριτσάνη και όχι δύο αγωνιστικές.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος: Κεφαλάς, Χατζηαθανασίου, Βουραζέρης, Σπαθής, Γκάγκας, Γουτούλης (65′ Γεωργατζής), Χατζής, Τσίπη (70′ Γκίκα), Κορέτα, Ζενούνι, Σέττος.

Πύδνα Κίτρους: Ταταρίδης, Λαζαρίδης, Κόλα, Δημητρίου, Κωτσιόπουλος, Πετρουζέλης, Παυλίδης (85′ Σαβελίδης), Καραγκούνης, Κυπαρίσσης, Χάμος (78′ Τρικαλόπουλος), Καμπλιώνης (46′ Ένιο).

magnesiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected